Cool Stuff

Adele, rivala lui Meghan Markle? Cântăreața are acum o relație foarte apropiată cu Prințul Harry!

Adele, motiv de gelozie în relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry?

De când s-au mutat în Los Angeles, Prințul Harry și Meghan Markle fac mari eforturi pentru a se acomoda cu noul lor stil de viață. În timp ce Meghan încearcă să revină la cariera de actriță, Prințul Harry încă nu și-a găsit o ocupație pe tărâmul american. În schimb, acesta s-a împrietenit cu Adele.

Conform unei surse apropiate, Harry își petrece destul de mult timp alături de cântăreață, uneori chiar fără știrea soției sale. „Meghan a aflat de la unul dintre membrii personalului din casă, când îl căuta pe Harry într-o seară. Însă Harry nu încearcă să își ascundă prietenia cu Adele, ci mai degrabă Meghan nu pare să observe ce se întâmplă”, a declarat sursa.

Potrivit aceleiași surse, Meghan a devenit „atât de obsedată de a face ca viețile lor aici să meargă așa cum și-a dorit, încât nici nu și-a dat seama că Harry ar putea căuta o stare de confort într-o altă femeie.”

În ultimele luni, Harry și Adele s-au întâlnit constant, o dată pe săptămână, acasă la celebra artistă, unde se relaxează și glumesc împreună.

Timpul petrecut cu Adele i-a adus un soi de normalitate. Este amuzantă și îi place să bea un pahar din când în când, așa cum făcea și Harry înainte să o cunoască pe Meghan. Adele a fost o gură de aer proaspăt în viața lui de când s-a mutat în LA, unde de altfel, nu îi place prea tare.”

Totuși, sursa respectivă a menționat faptul că „Meghan nu ar trebui să fie îngrijorată în legătură cu prietenia dintre Harry și Adele. Nu e chiar vorba de un flirt, din ce am înțeles, chiar dacă Harry a fost a fost extrem de entuziasmat de cât de bine arată Adele. Iar Adele a declarat la începutul carierei sale că „nu aș ieși niciodată cu un roșcat, dar e Prințul Harry! Aș putea să fiu o ducesă reală!”.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry. Vila acestuia, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.