Cool Stuff

Povestea pentru sezonul 3 din „YOU” este gata! Ce se va întâmpla cu Joe?

Filmările pentru sezonul 3 din „YOU” vor începe în curând!

Caroline Kepnes, autoarea cărților care stau la baza serialului „You”, le-a transmis fanilor că povestea pentru cel de-al treilea sezon este gata.

Am terminat cea de-a treia carte despre Joe Goldberg”, a scris autoarea pe Twitter.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că cel de-al patrulea volum este deja în lucru, așa că ne putem aștepta și la cel de-al patrulea sezon din „You”. Kepnes, cea care a scris cărțile „Hidden Bodies” și „Providence”, a oferit pe Twitter mai multe detalii despre cea de-a treia carte.

Bună! You 3 este gata și știu că v-am tot promis că va fi gata în curând, dar acum pot spune că am terminat-o, deja am început să caut coperți. Răbdarea voastră, pe timp de pandemie, înseamnă extrem de mult pentru mine. Vă mulțumesc pentru că m-ați așteptat. În curând Joe va fi al vostru”, a spus Caroline Kepnes.

Într-un interviu recent pentru Netflix Bangers, producătoarea serialului „You”, a dezvăluit că deja a început să caute scenariști pentru cel de-al treilea sezon.

Sperăm să începem filmările în 2021, dar ne va fi puțin greu până ne organizăm și începem treaba. Pot spune doar că noul sezon va fi o NEBUNIE!”, a spus producătoarea.

Deocamdată nu se știe când va fi lansat cel de-al treilea sezon, însă dacă nu ai apucat să le vezi pe primele două, le găsești pe Netflix!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.