Cool Stuff

Gigi Hadid, criticată de fani, după ce a postat fotografii cu apartamentul pe care l-a decorat

Gigi Hadid a ajuns de râsul internetului, după ce le-a arătat fanilor săi cum și-a decorat apartamentul din New York.

Gigi Hadid a fost aspru criticată de internauți, după ce le-a arătat fanilor săi cum și-a decorat apartamentul din New York. Modelul în vârstă de 25 de ani a ales o serie de decorațiuni ciudate pentru locuința sa, iar internauții au considerat că aceasta nu are deloc bun gust în ceea ce privește design-ul de interior.

Hadid a dezvăluit că și-a petrecut un an întreg alegând decorațiunile pentru casă, iar acest proiect a fost unul făcut din pasiune.

Am reușit să îl termin chiar înainte ca orașul să intre în carantină”, a dezvăluit Gigi Hadid, care și-a petrecut perioada de carantină alături de sora ei, Bella, și de iubitul ei, Zayn Malik, la ferma familiei.

 

Sunt foarte entuziasmată de tot timpul pe care l-am petrecut decorând fiecare colțișor din această casă, mai ales că am avut parte de ajutorul persoanelor creative din viața mea, care mi-au încurajat ideile și nu mi-au spus că sunt nebună”, a spus Gigi Hadid.

Bucătăria este cu siguranță o pată de culoare. Galben, beige, alb, maro și negru. Gigi s-a orientat către nuanțe calde pentru bucătărie și a ales un mod original de a le combina. De asemenea, pentru masa din bucătărie, aceasta a ales un castron mare cu bile de biliard, în locul clasicului bol cu fructe.

Ușile dulapurilor din bucătărie par a fi decorate cu sticlă colorată, dar de fapt, acestea sunt umplute cu paste colorate.

Gigi Hadid și-a decorat baia de lux cu coperțile revistelor New Yorker, iar ideea design-ului te duce cu gândul la nostalgia anilor '90, când pereții erau acoperiți cu postere.

Gigi Hadid a ales accesorii și pentru hol, iar lângă toaletă se află un stilou gigantic, dar și un panou cu un mesaj optimist.

Pentru scări, Gigi Hadid a ales o mochetă colorată, însă modelul este destul de încărcat. 

 

Iată o parte din părerile internauților, de pe Twitter:

Îmi pare rău că Gigi e atât de bogată și că a decis să-și decoreze apartamentul ca un cămin studențesc”.

„Skill-urile lui Gigi Hadid în materie de design interior sunt dovada clară că oamenii sexy ar trebui să rămână doar sexy”.

„Fiecare fotografie cu casa lui Gigi Hadid este mai rea decât cealaltă, iar asta mă face să cred cu tărie că a fi bogat nu înseamnă să ai neapărat și bun gust”.

Totuși, prietenii lui Gigi au fost extrem de încântați de modul în care modelul și-a decorat casa, iar Ruby Rose și Ashley Graham au complimentat-o pe viitoarea mămică.

„Absolut minunat!”, a scris Ruby Rose. În timp ce Ashley Graham a considerat că apartamentul arată „funny”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.