NEWS

FOTO | Două fetițe din Botoșani au vândut limonadă în stradă pentru a ajuta copiii aflați în suferință!

Două fetițe din Botoșani au luat inițiativa pentru a ajuta copiii aflați în suferință!

Gesturile copiilor ne emoționează întotdeauna! La fel s-a întâmplat și în cazul celor două fetițe din Botoșani care au vândut limonadă pentru a strânge bani pe care să-i doneze apoi unei asociații pentru ajutorarea copiilor.

Maria Emma și Alexandra Ioana au stat o zi întreagă pe stradă, în soare și i-au răcorit pe trecători cu un pahar de limonadă rece. La prețul de 2 lei pe pahar, cele mici au strâns duminică peste 400 de lei. Ele au donat toți banii Asociației „Salvează o inimă”, fiind impresionate de copiii aflați în suferință, scrie Știri Botoșani.

„De fiecare dată copiii ne dau exemplu cum să ne ajutam aproapele. Când nouă celor mari ne este rușine sau lene să dăm o distribuire sau să donăm măcar 2 euro lunar, două fetițe cu suflet mare, Maria Emma și Alexandra Ioana, au vândut astăzi limonadă în cartierul Alfa Land din Botoșani și vor ca suma obținuta (404 lei) de ele să o doneze pentru un caz din cadrul Asociației „Salvează o inimă””, a scris Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.