Cool Stuff

Zece filme care vor apărea pe Netflix, în luna august

În luna august, utilizatorii de Netflix vor avea peste 130 de filme și seriale noi de urmărit!

În luna august, utilizatorii de Netflix vor avea peste 130 de filme și seriale noi de urmărit! Chiar dacă cinematografele sunt în continuare închise, asta nu înseamnă că nu te poți relaxa seara urmărind o comedie bună sau un thriller plin de suspans. Așa că dacă ai epuizat toate filmele bune de pe Netflix, pregătește-te pentru o serie nouă de titluri, disponibile în luna august. Spre exemplu, fanii filmelor de acțiune vor putea urmări din nou seria Tomb Raider cu Angelina Jolie, Sicario 2, sau filme clasice, precum Ghost, Labyrinth sau Free Willy.

Bumblebee (2018)

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Charlie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Duplicity (2009)

Fostul ofițer CIA Claire (Roberts) și fostul agent MI6 Ray (Owen) au părăsit lumea spionajului a se angaja în două multinaționale rivale și obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense. Conștienți că miza este uriașă, Claire și Ray, acum iubiți, vor să-și tragă angajatorii în piept și să fure formula produsului, dar oare pot avea încredere unul în celălalt?

Failure to Launch (2006)

Tripp (Matthew McConaughey) nu a reușit niciodată să „zboare" din cuibul părintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum părinții săi au ajuns la disperare. Așa că aceștia o angajează pe superba și talentata Paula (Sarah Jessica Parker), să-l convinga sa se mute din casa parintilor.

Ghost (1990)

Patrick Swayze este o fantomă care face echipă cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsa cu Premiul Oscar) pentru a afla adevărul care se ascunde în spatele mortii lui și pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeași soartă.

Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Din cel mai popular și complex joc video s-a desprins un nou gen de erou modern: Lara Croft. Călătoriile în locuri misterioase și periculoase, învățarea mai multor limbi străine și vizitarea unor așezări arheologice sunt perfecte pentru o moștenitoare bogată și răsfățată... și un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice, imperii de multă vreme uitate, băieții răi și trecerea dintr-o aventură extremă în alta.

Free Willy (1993)

Povestea prieteniei neobișnuite dintre un băiețel și o balenă. Două feluri de lumi definesc planeta noastră, uscatul și oceanele, care câteodată se întâlnesc. Jesse este un copil al străzii, care în 12 ani de viață nu a cunoscut dragostea maternă și riscă să fie internat într-o școala de corecție dacă nu acceptă să stea cu noii părinți adoptivi și să curețe graffiti-ul din parc. Aici, într-un bazin strâmt, e închis Willy - o Orca, o balenă ucigașă de 7 m lungime și 3,5 t greutate, care se încăpățânează să nu execute giumbușlucurile cerute de Dial, lacomul patron, și de Wade, hainul director al parcului.

Sicario: Day of the Soldado (2018)

„Sicario 2: Soldado" deschide cel de-al doilea capitol. În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro), a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale.

Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victima colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

Skycrapper (2018)

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary - Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.

Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

American Psycho (2000)

American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viața urbană rapace de la sfârșitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audiența să pătrundă în mintea lui tulbure și să-i înțeleagă motivația acțiunilor. Specimen superb, care pare să aibă toate calitățile unui tânăr "stăpân al universului", Patrick Bateman (Christian Bale) apare ca un personaj perfect, cel puțin la fel de "perfect" ca și cei din jurul său. Cu cât se străduiește să semene altora, cu atât se pierde în mulțime. În cele din urmă, el devine exemplarul perfect al unei societăți imorale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.