Cool Stuff

Vești proaste pentru fanii „La Casa de Papel”. Serialul ajunge la final, odată cu sezonul 5!

Serialul „La Casa de Papel” ajunge la final, iar sezonul următor va fi ultimul din serie.

„La Casa de Papel", cel mai de succes serial spaniol produs de Netflix, se va incheia odată cu cel de-al cincilea sezon, a anunțat serviciul de streaming, printr-o postare pe Instagram.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon al serialului creat de Alex Pina au început deja și vor avea loc în Spania, Danemarca si Portugalia. Gaşca condusă de El Profesor este deja la al doilea mare jaf  și trebuie să recunoaștem că ne așteptăm la și mai multă acțiune și suspans.

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din „La Casa de Papel” . ăazboiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este si cel mai epic si captivant sezon", a transmis creatorul şi producătorul executiv, Alex Pina.

Din distribuţie fac parte în continuare Ursula Corbero (Tokyo), Alvaro Morte (El Profesor), Itziar Ituno (Lisbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herran (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo) și Darko Peric (Helsinki).

În plus, pentru noul sezon au fost cooptaţi şi actorii Miguel Angel Silvestre, Patrick Criado, iar inspectorul Alicia (Najwa Nimri) revine pentru o ultimă apariție.

Partea a cincea din „Casa de Papel" va fi regizată de Jesus Colmenar, Koldo Serra si Alex Rodrigo, va avea 10 episoade, iar producţia va începe pe 3 august.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.