Cool Stuff

FOTO | Jason Momoa este sexy chiar și când e acoperit de noroi. Iată imaginile hot postate de actor!

Jason Momoa, la bustul gol și plin de noroi, într-o serie de fotografii de pe Instagram!

Jason Momoa ne-a obișnuit deja cu postările sale amuzante, iar de această dată, actorul a decis să-și facă apariția la bustul gol, într-o postare pe Instagram. Starul din „Aquaman” a postat câteva fotografii în care apare plin de noroi, din cap până în picioare, fiind spălat cu furtunul.

Ca un porcușor în rahat… E greu să vă explic ce s-a întâmplat. Dar am avut o zi minunată. Acum o să am nevoie de un scuter nou”, a scris actorul, în descrierea fotografiilor.

 

Se pare că Jason Momoa a profitat de postările de pe Instagram pentru a-și promova noul film „Dune”, în care joacă alături de Zendaya și Timothée Chalamet. Filmul ar trebui să ajungă în cinematografe pe 18 decembrie, dar cel mai probabil premiera va fi amânată pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus.

Regizorul Denis Villneuve a declarat că adaptarea romanului „Dune” este unul dintre cele mai dificile lucruri din cariera sa. Regizorul are deja experiență cu genul SF, având în portofoliul său filme precum „Blade Runner 2049” și „Arrival”.

„Nu am fost de acord să fac adaptarea acestui roman, doar într-un singur film. Lumea din această poveste e mult prea complexă. Este o lume a cărei putere constă în detalii. Este o cartea care dezbate probleme politice, religie, ecologie, spiritualitate – are o mulțime de personaje. Cred că de-asta a fost totul atât de dificil. Sincer, mi se pare cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viața mea”, a povestit Denis Villneuve.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.