Cool Stuff

FOTO | 15 detalii din „Friends” pe care probabil nici cei mai mari fani ai serialului nu le-au observat!

Iată încă un motiv în plus pentru care să revezi serialul „Friends”!

Serialul „Friends” este unul dintre cele mai apreciate show-uri din lume și reușește să ne ridice moralul întotdeauna. Indiferent dacă am avut o zi grea la birou, sau nu ne simțim prea bine, e de ajuns să urmărim un episod și lucrurile par să revină la normal.

Mai mult, fanii adevărați au urmărit atât de mult serialul încât au ajuns să știe aproape toate replicile și fiecare glumă. Totuși, există câteva detalii pe care nici aceștia nu le-au observat.

Chiar dacă show-ul a avut un succes atât de mare, în timpul filmărilor au existat și anumite greșeli destul de vizibile. Iată câteva exemple!

Estelle, agent-dublu?

Estelle era agentul lui Joey, dar se pare că a avut o altă slujbă înainte de asta. Iată imaginea în care o puteți vedea pe aceasta, ajutând-o pe Carol să nască.

Două Phoebe în aceeași scenă

Știm că Phoebe este pasionată de ezoteric, dar cu siguranță nu stăpânește arta teleportării. În această secvență apare inițial, vorbind despre genele ei și imediat, stând pe canapea cu o cană de cafea în mână. Ciudat, nu? Sau poate Phoebe chiar are puteri supranaturale...

Dublura Monicăi

Pentru secvențele cu Monica în adolescență, echipa de producție folosea o dublură, dar poate că s-ar fi putut descurca mai bine la montaj.

Te-ai întrebat vreodată cum reușeau cei șase prieteni să stea mereu la aceeași masă într-o cafenea aglomerată?

Ei bine, exista un răspuns! Ei aveau masa rezervată. Privind mai în detaliu, de cele mai multe ori veți observa o mică plăcuță pe care scrie „Rezervat”.

Rachel și pașaportul fals

Se pare că Rachel nu a avut nicio problemă să treacă de controlul de la aeroport cu un pașaport fals! Regizorii nu s-au chinuit să ascundă acest lucru, probabil crezând că ar putea trece neobservat, dar când urmărești un serial la nesfârșit, începi să vezi și cele mai mici detalii.

Monica și-a schimbat apartamentul după primul sezon

Gaura din apartamentul lui Joey

Știm că Joey nu are un simț al observației foarte bine dezvolat, dar este o gaură îndeajuns de mare încât să o vadă chiar și el. Iată explicația!

Inițial, serialul a fost filmat pentru TV, cu un raport de ecran diferit, de obicei 4:3. Însă, după ce a început să fie difuzat pe Netflix, raportul s-a schimbat, dezvăluind astfel porțiuni ale ecranului care nu au fost niciodată vizibile la TV.

Toți actorii au primit numele de „Arquette”

De cele mai multe ori, avem tendința de a sări peste generic, dar „Friends” a reușit să amuze fanii chiar și aici. Dacă urmăriți intro-ul primului episod din sezonul 6, veți observa că toate numele aveau un „Arquette” adăugat. De ce?

Echipa de producție a făcut acest gest pentru a felicita cuplul proaspăt căsătorit din viața reală, Courtney și David. După căsătorie, actrița și-a schimbat numele în Courtney Cox Arquette.

Scena în care Joey este dublura de posterior a lui Al Pacino 

Cartof în loc de prăjituri

Nu se știe dacă în ziua respectivă Gunther a rămas fără prăjituri sau cineva din echipă a vrut să facă o glumă, dar cu siguranță acum, scena a devenit și mai amuzantă.

Ai încercat vreodată să-ți mesteci cafeaua?

Trebuie să încercă acest lucru măcar o dată, mulțumită actorului de figurație care ne-a învățat acest truc.

Dublura lui Rachel Green

Phoebe și-a întâlnit fratele fără să știe

Phoebe a aflat despre fratele ei în sezonul 2, episodul 21. Însă, la începutul sezonului, un tip aruncă accidental un prezervativ în carcasa de chitară a lui Phoebe în timp ce cânta pe trotuarul din apropiere de Central Perk, iar acesta este nimeni altul decât Frank Jr.

Inițial, el trebuia să fie doar un actor de figurație, dar producătorii l-au plăcut atât de mult încât i-au oferit rolul fratelui lui Phoebe.

Ross nu a fost niciodată iubitul perfect

Deși numele complet al lui Rachel este Rachel Green, chiar Ross este cel l-a scris greșit! Tu cum te-ai simți dacă iubitul tău nu ar ști exact cum se scrie numele tău?

Courteney Cox era gravidă, când Monica și Chandler au adoptat copii

Courteney Cox era gravidă în serial, însă conform scenariului, Monica și Chandler nu puteau aveau copii. Așa că regizorii nu au putut să introducă sarcina actriței în serial, așa că aceasta a trebuit să își ascundă burtica de gravidă purtând doar haine largi.

FOTO: Bright Side, Buzzfeed, Her, The List, Huffington Post

VIDEO: Twitter @NicksTurners

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.