NEWS

Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. Ce regretă acum cuplul!

Locul în care Ryan Reynolds şi Blake Lively și-au organizat nunta i-a indignat pe fani!

Ryan Reynolds şi Blake Lively formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Hollywood, dar nici chiar ei nu au scăpat de criticile fanilor. De data aceasta, un detaliu de la nunta actorilor a fost aspru criticat de internauți.

Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar acum, după opt ani de la nuntă, Blake Lively şi starul din Deadpool au ajuns să-şi ceară scuze pentru locul în care și-au organizat petrecerea. Actorii şi-au unit destinele pe o plantaţie din Carolina de Sud, cu o tragică istorie a sclaviei, iar în contextul mişcării masive antirasism Black Lives Matter, acest lucru este considerat acum ofensator.

„A fost o greşeală uriaşă”, a răspuns Ryan, criticilor care susțin că actorii au glorificat un loc unde au suferit mulţi sclavi. „Mereu ne va părea rău pentru alegerea făcută. Acum nu ne mai putem împăca cu trecutul. Ce am văzut atunci a fost o locaţie frumoasă pe Pinterest. Ce am văzut după a fost un loc construit pe o tragedie”, a adăugat acesta.

Plantaţia Boone Hall a devenit atât de celebră încât a apărut şi în filmul „The Notebook”, din 2004 cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams, fiind una dintre cele mai vechi plantaţii din America. Aceasta a aparţinut unor oameni de afaceri din industria cărămizii, cu care au construit multe dintre clădirile din Charleston. În 1850, la Boone Hall se produceau 4 milioane de cărămizi pe an cu doar 85 de sclavi! De asemenea, din 1956, locul este deschis spre vizitare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.