Cool Stuff

Bradley Cooper, surprins la plajă cu o actriță celebră. Și nu este Lady Gaga!

Bradley Cooper, la plajă cu fosta lui Ben Affleck!

După despărțirea de Irina Shayk, Bradley Cooper a fost surprins în compania unei celebre actrițe de la Hollywood. Chiar dacă mult timp s-a zvonit că actorul ar fi avut o relație cu Lady Gaga, se pare că între cei doi nu a fost nimic amoros. 

Însă, noile fotografii în care Bradley Cooper apare alături de Jennifer Garner ne pun pe gânduri. Oare între cei doi actori este mai mult decât o relație de prietenie?

Aceștia au fost fotografiați pe o plajă din Malibu, iar în imaginile surprinse, cei doi păreau relaxați. Actorii au petrecut câteva ore împreună, în timp ce Jennifer a ajutat-o pe fetița lui Bradley Cooper să construiască un castel din nisip.

Totuși, nu putem spune dacă întâlnirea a fost una romantică sau doar o revedere între doi vechi prieteni. Actorii se cunosc de ani de zile și în plus, au jucat împreună în serialul „Alias”. Însă, nu trebuie să uităm că și relația lui Bradley cu Irina Shayk s-a terminat vara trecută și din moment ce amândoi sunt singuri, poate vom avea parte de un nou cuplu la Hollywood.

Jennifer Garner, din nou single

Jennifer Garner s-a despărțit de curând de iubitul ei, John Miller, alături de care a format un cuplu timp de doi ani. Se pare că cei doi s-au separat în urmă cu câteva luni, chiar în timpul pandemiei. „Ei s-au despărțit înainte ca în Los Angeles să se impună măsurile de izolare. Jen și John au rămas prieteni, așa că există o posibilitate ca ei să se împace în viitor, dar pentru moment relația lor s-a sfârșit”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Ei au început să iasă împreună la finalul anului 2018 și aceasta a fost considerată prima ei relație serioasă, după divorțul de Ben Affleck.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.