Kiss Music News

Justin Timberlake și Timbaland readuc muzica bună a anilor 2000? Iată ce pun la cale cei doi!

Justin Timberlake și Timbaland, din nou împreună în studio!

Timbaland și Justin Timberlake pregătesc o nouă colaborare, după aproape 15 ani, de când au lucrat împreună la albumul „FutureSex/LoveSounds”, care cuprindea hiturile „SexyBack” și „What Goes Around... Comes Around”.

De curând, Timbaland a publicat o fotografie mai veche alături de Justin, alături de o descriere care ne pune pe gânduri „FUTURE SEXY LOVESOUNDS pt [two]”, ceea ce înseamnă că cei doi pregătesc un al doilea album împreună.

La începutul anului, Justin a dezvăluit că a tot lucrat la piese noi alături de diferiți producători, însă își dorește să îl aibă din nou alături în studio pe vechiul său colaborator, Timbaland.

Timbaland a colaborat cu Timberlake încă de la începutul anilor 2000, el fiind autorul hitului „Cry Me A River”. De asemenea, Timbaland a produs și albumul „The 20/20 Experience”, lansat în 2013, dar și câteva piese de pe cel mai recent album al lui Justin Timberlake – „Man of the Woods”, lansat în 2018.



În 2019, Justin Timberlake a primit premiul „Contemporary Icon”, în cadrul galei „Songwriters Hall of Fame”, iar Nile Rodgers a declarat atunci că Timberlake și Timbaland au creat „o adevărată eră a muzicii”.

Momentan, rămâne de văzut ce pregătesc cei doi artiști, însă, suntem siguri că următoarele lor piese vor fi adevărate hituri!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.