Cool Stuff

O fostă stylistă a dezvăluit care sunt cele mai dificile vedete de la Hollywood

Uite care sunt cele mai dificile vedete de la Hollywood!

O fostă stylistă de la Hollywood, cunoscută sub numele de Tamaran, a devenit virală pe TikTok, după ce a publicat o serie de clipuri, în care povestește experiențele sale cu diferite vedete pentru care a lucrat de-a lungul carierei.

Se pare că pe lista neagră a stylistei se numără Marisa Tomei, Jessica Alba și Katherine Heigl, pe care aceasta le consideră a fi extrem de dificile.

Aceasta a povestit că Marisa Tomei nu ar fi deloc punctuală, și că atitudinea ei nu ar fi deloc una drăguță. Tamaran a dezvăluit că avea programată o întâlnire la 9:30 am cu celebra actriță, însă Marisa „s-a trezit abia la 12:30 pm, nu a salutat, și a început să-și mănânce micul dejun în timpul probelor”. Stylista a declarat că Tomei ar fi destul de pretențioasă și că dacă ar fi să îi dea o notă, ar fi 5/10.

Într-un alt clip, Tamaran povestește despre interacțiunea ei cu Katherine Heigl, celebra actriță din serialul „Anatomia lui Grey”.

Dacă anul 2020 ar fi fost o carieră, ar fi fost Katherine Heigl. Prietenii mei care au lucrat cu ea mi-au spus că este o persoană foarte dificilă”.

Nici la adresa Jessicăi Alba, Tamaran nu a avut cuvinte de laudă, spunând despre aceasta că „nu ar fi deloc drăguță”. „Îi place să se șteargă de humus pe rochie, să se joace cu mintea ta, și are un obicei ciudat, când nu știi dacă vorbește cu tine, sau nu”, a spus stylista.

În schimb, Tamaran a dezvăluit că a întâlnit și vedete politicoase, alături de care ar colabora din nou. Printre acestea se numără Jon Stewart, George Clooney și Carrie Underwood, pe care o consideră „cea mai dulce femeie din lume”.

De asemenea, stylista a povestit că și actrița Ariel Winter din serialul „Modern Family” este o fată extrem de dulce.

Iar în topul favoritelor se află și Selena Gomez, care a primit 10/10, fiind considerată „una dintre cele mai profesioniste femei din industrie. Știe să cum să te răsplătească pentru tot efortul pe care îl depui pentru ea”, a spus Tamaran.

Și Jacob Elordi din serialul „Euphoria” a primit 10/10, iar Tamaran îl consideră un „om extrem de cumsecade”, alături de care ar colabora cu drag, oricând.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.