Kiss Music News

FOTO | Celine Dion arată spectaculos îmbrăcată doar într-un body, la 52 de ani!

Celine Dion și-a uimit fanii cu o nouă serie de fotografii în care arată specaculos!

Celine Dion dovedește din nou că vârsta este doar un număr, în cel mai recent pictorial.  Artista, în vârstă de 52 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în care strălucește, la propriu, într-un body auriu.

„Trăiește viața după regula de aur”, a scris aceasta în descrierea uneia dintre poze, în care poartă body-ul semnat de creatorul Thierry Mugler. Nu putem trece cu vederea nici peste faptul că obiectul vestimenar îi pune în evidență picioarele superbe și silueta de invidiat.

Ulterior, ea a revenit cu o nouă fotografie mai în detaliu din cadrul aceluiași shooting, însă de data aceasta artista poartă și un accesoriu pentru mână, la fel de futurist.

Cei cinci milioane de urmăritori ai săi nu au stat de-o parte și s-au întrecut în complimente. „Fără vârstă”, a scris un fan, în timp ce altul a numit-o „regina mea”. „O femeie atât de puternică”, a adăugat altcineva. În plus, aceasta a menționat că întregul look a fost conceput de dansatorul ei Pepe Munoz, cu care s-a zvonit că ar avea o relație.

Celine Dion vine în România!

Celine Dion va concerta în vara anului următor în România! După ce a fost nevoită să își amâne concertele din 19 orașe pe fondul pandemiei de coronavirus, artista a reprogramat spectacolul de la București. Concertul va avea loc anul viitor, pe data de 25 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.