Kiss Music News

FOTO | Nick Jonas și Priyanka Chopra au adoptat un cățel adorabil. Iată imagini cu noul membru al familiei!

Nick Jonas și Priyanka Chopra tocmai și-au mărit familia!

Nick Jonas și Priyanka Chopra tocmai și-au mărit familia! Cei doi l-au prezentat în weekend pe cel mai nou membru al familiei, un cățel adorabil pe nume Panda.

Se pare că vedetele au adoptat puiul de câine care este un mix între Husky și Ciobănesc Australian.

„Noul nostru portret de familie! Bine ai venit în familie, Panda! L-am adoptat pe acest micuț salvat (care în curând nu va mai fi atât de mic) în urmă cu doar câteva săptămâni. Nu putem fi siguri, dar pare să fie un mix de Australian Shepherd cu Husky .... și ochii aceia... și urechile !!!”, a scris Priyanka în descrierea fotografiei în care apar toate animalele lor de companie.

Nick a distribuit și el aceeași fotografie pe contul său de Instagram și le-a prezentat fanilor familia extinsă.

Panda s-a alăturat „haitei” formate din Diana, primul cățel al actriței și Ciobănescul German, Gino, primit cadou de Nick anul trecut de la soția sa. La fel ca celelalte animale de companie ale cuplului, și el are deja cont de Instagram și ne așteptăm la și mai multe poze și videoclipuri amuzante.

În plus, ET a vorbit recent cu Priyanka despre cum a fost pentru ei ultima perioada și cum au trecut prin pandemia de coronavirus.

„Trebuie să spun, mă simt binecuvântată să mă aflu într-un punct atât de bun în comparație cu mulți alți oameni din întreaga lume. Suntem sănătoși, prietenii și familia sunt sănătoși. Am avut timp să fiu creativă. Deci, pot să spun că perioada aceasta a fost o binecuvântare”, a declarat actrița.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.