NEWS

Antonio Banderas este infectat cu COVID-19. Actorul a făcut anunțul chiar de ziua lui!

Antonio Banderas a anunțat chiar de ziua lui că este infectat cu coronavirus!

Antonio Banderas se află și el pe lista vedetelor care au fost infectate cu coronavirus. Actorul a confirmat vestea chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani. 

Astfel, el și-a petrecut ziua de naștere în izolare, sub observaţia medicilor, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Banderas a explicat pe contul său de Instagram, în descrierea unei fotografii, că se simte „relativ bine”, doar că este puţin mai „obosit” decât în mod obişnuit. 

„Salutari tuturor. Vreau să fac public faptul că astăzi, 10 august, sunt forţat să-mi celebrez aniversarea de 60 de ani, stând în carantină, după ce am fost testat pozitiv cu coronavirus”, și-a început acesta mesajul.

„Aş dori să adaug că mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei şi încrezător că mă voi recupera cât de curând în urma indicaţiilor medicale care sper să îmi permită să depăşesc procesul infecţios de care sufăr şi care afectează atât de mulţi oameni de pe planetă. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni şi a continua să-mi fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani împliniţi recent, la care am ajuns plin de dorinţă şi entuziasm. O îmbrăţişare tuturor. Antonio Banderas”, a mai transmis actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.