Cool Stuff

Cât de bine arată fiul celebrei actrițe Sofia Vergara

Uite cât de chipeș este fiul actriței Sofia Vergara!

De obicei, Sofia Vergara este însoțită pe covorul roșu de soțul ei, Joe Manganiello, însă, când acesta nu este prezent, actrița se află mereu în compania fiului ei, Manolo Gonzalez Vergara.

În 2017, Manolo a însoțit-o pe mama sa, pe covorul roșu la gala Premiilor Emmy, iar atunci, tânărul a atras toate privirile celor prezenți la eveniment. Acesta are 27 de ani, lucrează ca model, și din câte se pare, tânărul a moștenit genele mamei sale, fiind un bărbat extrem de atrăgător.

De fiecare dată când oamenii îi fac complimente fiului meu, mă simt foarte bine. Când oamenii îmi spun cât de manierat e, cât de fermecător, amuzant și bine crescut e, îmi dau seama că a meritat să fac o mulțime de sacrificii pentru el”, a povestit Sofia Vergara.

Sofia Vergara s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, cu Jose Luis Gonzalez, iubitul ei din liceu. Însă, căsnicia celor doi nu a durat mai mult de doi ani, iar în urma mariajului, Sofia a rămas cu un copil.

Eram foarte tânără când am divorțat de tatăl lui, așa că l-am crescut cum am putut mai bine, încercând să îi ofer cel mai bun exemplu”, a spus Vergara, despre fiul ei, într-un interviu din revista People.

Manolo a cochetat atât cu modelling-ul, cât și cu actoria, iar în 2014 a avut o ședință foto pentru Paper Magazine.

De asemenea, acesta a avut o apariție alături de mama sa, în filmul „Hot Pursuit”, unde a interpretat rolului unui DJ. Însă, acesta a fost implicat și în alte proiecte cum ar fi serialul „Guilty Party”, sau filmele „The Big Feed”, „Vandal” sau „Destined to Ride”. Sofia Vergara este extrem de mândră de Manolo și îl susține pe plan profesional, promovându-i adesea proiectele pe contul ei de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.