Cool Stuff

Care sunt cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

Uite cât câștigă cel mai bine plătiți actori ai momentului!

Când vine vorba de cele mai mari salarii de la Hollywood, Dwayne „The Rock” Johnson conduce detașat topul celor mai bine plătiți actori. Pentru al doilea an consecutiv, starul se află în fruntea clasamentului realizat de Forbes, fiind urmat de alte nume celebre, printre care Adam Sandler, Ryan Reynolds sau Mark Wahlberg.

Anul acesta, The Rock a înregistrat un venit de 87.5 milioane de dolari, în timp ce anul trecut a avut câștiguri în valoare de 89.4 milioane de dolari.

Iată cum arată tot clasamentul!

1.     Dwayne "The Rock" Johnson

The Rock a primit anul acesta un cec în valoare de 23.5 milioane de dolari, pentru filmul Red Notice, produs de Netflix, iar asta l-a ajutat să își crească veniturile considerabil, ajungând în fruntea clasamentului Forbes, cu un câștig annual de 87.5 milioane de dolari.

2.     Ryan Reynolds

Starul din filmul „Deadpool” ocupă cea de-a doua poziție în topul Forbes, având câștiguri în valoare de 71.5 milioane de dolari.

3.    Mark Wahlberg

Mark Wahlberg a avut un an destul de încărcat, chiar dacă întreaga lume s-a confruntat cu pandemia de coronavirus. Actorul a fost activ atât în fața camerelor de filmare, cât și în spatele lor, fiind producătorul executiv al proiectului „McMillions”. În total, starul a încasat într-un an 58 de milioane de dolari.

4.    Ben Affleck

Anul acesta, Ben Affleck a avut două proiecte pe listă – „The Last Thing He Wanted” și „The Way Back”, care i-au adus în cont 55 de milioane de dolari.

5.    Vin Diesel

Starul din „Fast & Furious” ocupă locul cinci în topul celor mai bine plătiți actori, iar anul acesta a avut câștiguri de 54 de milioane de dolari.

6.     Akshay Kumar

Actorul bollywoodian a reușit să se facă remarcat la Hollywood cu cel mai recent proiect al său, în colaborare cu Amazon Prime, care i-a adus în cont 48.5 milioane de dolari.

7.    Lin-Manuel Miranda

Lin-Manuel Miranda și-a dublat veniturile considerabil anul acesta, având încasări de 45.5 milioane de dolari, după ce Disney+ i-a cumpărat două proiecte – „Hamilton” și „Miranda”.

8.    Will Smith

Will Smith este cunoscut la Hollywood pentru toate blockbusterele în care a jucat, iar anul acesta a avut câștiguri în valoare de 44.5 milioane de dolari.

9.    Adam Sandler

Conform celor de la Forbes, Adam Sandler a semnat cu Netflix pentru încă patru producții, iar anul acesta, starul a avut venituri în valoare de 41 de milioane de dolari.

10. Jackie Chan

Jackie Chan este deja un nume legendar la Hollywood, așa că nu e mirare că acesta se află în topul celor mai bine plătiți actori. Jackie Chan a avut anul acesta încasări în valoare de 40 de milioane de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.