Kiss Music News

FOTO | Esențele tari se țin în sticluțe mici. Care sunt cele mai scunde vedete de la Hollywood!

Cine sunt cele 15 vedete care care abia depășesc 1,60 de metri!

Le admirăm mereu la TV sau în pictoriale, dar nu ne putem da seama cum arată de fapt în realitate. În timp ce unele vedete sunt cunoscute pentru înălțimea lor, altele abia dacă depășesc 1 metru și 60 de centimetri. Totuși, se pare că talentul nu ține cont de acest aspect!

Unele dintre cele mai mari nume din showbiz nu au lăsat înălțimea să le afecteze cariera și nici nu trebuie. Ele debordează de încredere în sine și reprezintă un exemplu pentru toți cei care se confruntă cu nesiguranțe legate de aspectul fizic. 

Danny Devito (1,47 m)

Comediantul Danny DeVito conduce topul celor mai scunde vedete de la Hollywood! Actorul a fost diagnosticat cu boala Fairbank, care i-a afectat structura osoasă odată cu înaintarea în vârstă, dar acest lucru l-a ajutat să iasă din mulțime.

„Totul a mers bine pentru mine. Cu toții avem nesiguranțele noastre despre propria persoană. Înălțimea și comportamentul meu. Sunt puțin cam dur. Am fost întotdeauna un pic timid în acest sens. Deci, poți fi nesigur – atâta timp cât nu ești nesimțit”, a declarat el pentru The Guardian.

Lil Kim (1,5 m)

Fidelă numelui ei de scenă, rapperița are o inălțime de doar 1,5 metri, dar având în vedere vocea ei puternică,  ea este dovada clară că esențele tari se țin în sticluțe mici.

Reese Witherspoon (1,56 m)

Să fii una dintre cele mai scunde actrițe de la Hollywood nu este ușor, așa că celebra blondă de la Drept a trebuit să treacă peste anumite prejudecăți pentru unele roluri!

„Când am venit prima pentru dată aici, tot ce am auzit a fost: „Nu, nu-i ok –  nu este suficient de înaltă, nu este destul de frumoasă, nu este suficient de inteligentă. Dar nu prea m-au interesat părerile lor. Sunt iîcăpățânată”, a povestit ea pentru Country Living.

Ariana Grande (1,57 m)

Starul pop Ariana Grande a devenit celebră la o vârstă fragedă, dar spre deosebire de succesul ei care a continuat să crească, înălțimea ei s-a oprit la 1,57 m. Artista nu s-a ferit să vorbească deschis despre acest lucru și chiar a spus pe contul ei de Twitter că îi plac glumele pe seama înălțimii ei.

Zoe Kravitz (1,57 m)

Zoe, fiica Lisei Bonet și a lui Lenny Kravitz, este cel mai scund model din toate timpurile. Însă, ea a declarat pentru Elle că nu întotdeauna a avut încredere în forțele proprii.

„Am trecut printr-o fază foarte penibilă. Eram scundă și cu pielea ciocolatie, înconjurată de fete înalte, cu sâni și părul blond. Nu m-am putut ajuta de frumusețe și sunt recunoscătoare pentru că a trebuit să-mi dezvolt personalitatea”, a spus aceasta.

Anna Kendrick (1,57 m)

Anna Kendrick este perfectă și ea știe asta! Actrița a povestit pentru Esquire cum a învățat să își iubească corpul: „Am fost supărată pe înălțimea mea când eram mai tânără, dar acum o iubesc. De ce nu ai vrea să fii o ființă mica și compactă?”.

Nicki Minaj (1,57 m)

Nu este ea la fel de mare cât o anaconda, dar Nicki Minaj este clar o femeie puternică! Nicki Minaj este mai scundă decât majoritatea rapperilor, dar are o carieră de succes și conduce topurile din toată lumea.

Vanessa Hudgens (1,60 m)

Într-un interviu pentru Health’s Health, vedeta din „High School Musical” a explicat cum a ajuns să se mândească cu înălțimea ei: „Pentru că sunt foarte scundă, m-am simțit inferioară din cauza dimensiunii mele. Dar apoi am început să realizez că te poți face văzută și fără să fii înaltă – cu realizările, punctele de vedere și opiniile tale”.

Natalie Portman (1,60 m)

Natalie Portman crede că fix faptul că este scundă a ajutat-o să obțină rolul din Thor! „Am fost aleasă pentru rol, pentru că pot face pe oricine să pară imens atunci când stă lângă mine. Sunt extraordinar de scundă. De obicei, aveau o rampă pentru mine pe care urcam pentru a ajunge să stau la nivelul feței altcuiva”, a declarat ea pentru US Weekly.

Kevin Hart (1,65 m)

Oamenii s-au distrat întotdeauna de pe seama staturii lui Kevin Hart, dar el a declarat pentru Oprah Prime că, în timp, a învățat să facă și el glume pe seama sa: „Sunt foarte sigur pe mine. Am încredere în cine sunt. Sunt încrezător în persoana care sunt – cred că sunt sexy!”.

Miley Cyrus (1,65 m)

Faptul că este scundă nu a împiedicat-o să devină idolul adolescentelor din toată lumea atunci când o interpreta pe Hannah Montana. În timpul relației cu Liam Hemsworth, Miley i-a făcut chiar o declarație de dragoste actorului, în care i-a mulțumit că se apleacă mereu pentru a o îmbrățișa.

Bruno Mars (1,56 m)

Chiar și atunci când a fost înconjurat de supermodelele Victoria’s Secret, artistul a reușit să capteze toată atenția. Trebuie să recunoaștem că el compensează înălțimea cu vocea sa puternică.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.