Kiss Music News

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit? Iată ce decizie au luat cei doi!

Se pare că Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să se despartă după un an de relație.

După ce Miley Cyrus și Cody Simpson au anunțat că s-au despărțit săptămâna trecută, acum avem parte de o nouă veste tristă. Se pare că Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să se despartă după un an de relație.

Conform publicației In Touch, cei doi artiști s-au gândit să ia o pauză în relație, pentru a lucra la noile lor albume. Aceeași sursă a declarat pentru In Touch, că aceștia și-au petrecut împreună perioada de izolare, în casa Camilei din Miami, iar acum, cei doi „își doresc să petreacă o perioadă de timp la distanță”.

În ciuda programului lor încărcat, aceștia au petrecut mult timp împreună. Sunt îndrăgostiți și sunt și cei mai buni prieteni. Însă ultimul an a fost ca un rollercoaster pentru ei, iar ei au încercat să se susțină reciproc. Nu s-a întâmplat nimic rău între ei, doar că amândoi își doresc o pauză”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Fanii celor doi nu au fost deloc încântați de această veste, iar aceștia așteaptă un anunț oficial din partea Camilei sau a lui Shawn.

În ceea ce privește activitatea de pe rețelele de socializare, cei doi nu au mai apărut împreună în fotografii de ceva timp. Însă, Camila a publicat recent o fotografie în care aceasta cântă la chitară și în care poartă un hanorac larg, ce pare a fi lui Shawn.

„Încă țin legătura”, a dezvăluit aceeași sursă. În plus, fanii celor doi pot sta liniștiți, deoarece Shawn și Camila încă se urmăresc unul pe celălalt pe Instagram, iar postările lor romantice nu au fost șterse.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.