NEWS

Pro TV rămâne anul acesta fără „Vocea României”, din cauza pandemiei. Ce emisiune ar putea să îi ia locul!

Pentru prima dată în 10 ani, „Vocea României” nu va mai fi difuzată la Pro TV!

Decizie fără precedent pentru „Vocea României”. Pentru prima dată în zece ani, emisiunea nu va mai face parte din grila de toamnă. PRO TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an din cauza pandemiei de COVID-19.

Oficialii postului de televiziune au confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro şi au explicat care sunt motivele din spatele acestei decizii.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat aceștia.

De asemenea, pentru moment nu se știe nici când va reveni emisiunea în grilă. Astfel, show-ul cu Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

O nouă competiție muzicală se vede la Pro TV din toamnă!

Deși în toamna aceasta nu vom mai avea „Vocea”, se pare că Pro TV a pregătit o altă competiție muzicală. Este vorba despre „Masked Singer”, emisiune care are la bază un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

„Nu putem da în acest moment detalii despre grila Pro TV și despre zilele de difuzare ale emisiunilor”, explică reprezentanții Pro TV.

Cel mai probabil, show-ul va fi vinerea, când era seara de „Vocea României”. Prezentatorul noului show va fi cântăreţul Jorge, iar în rolul juraților intră Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu. Aceştia din urmă vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în spatele măștii, fiind ajutaţi de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.