Cool Stuff

Actorul român Sebastian Stan joacă alături de Robert Pattison într-un film super tare, care va ajunge pe Netflix în toamnă

A venit timpul să îl vedem din nou în acțiune pe Sebastian Stan, într-o nouă producție Netflix - „The Devil All The Time“.

După ce l-am urmărit în „Captain America” și în „I, Tonya”, a venit timpul să îl vedem din nou în acțiune pe Sebastian Stan, într-o nouă producție Netflix - „The Devil All The Time“. Filmul este regizat de Antonio Campos şi are o distribuţie plină de staruri, printre care Tom Holland și Robert Pattinson.

Acțiunea filmului se petrece în Knockemstiff, Ohio, şi în pădurile din împrejurimi, unde o serie de personaje sinistre - un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobişnuit (Jason Clarke şi Riley Keough) şi un şerif corupt (Sebastian Stan) - converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland), în timp ce se luptă cu forţele malefice care îl ameninţă pe el şi pe familia sa.

Cu acţiunea plasată în perioada dintre cel de-al Doilea Război Mondial şi războiul din Vietnam, „The Devil All The Time”/ „Întotdeauna Diavolul” regizat de Antonio Campos creează un peisaj seducător şi îngrozitor, care îi determină pe cei drepţi să lupte împotriva celor corupţi.

Din distribuţie fac parte şi Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling şi Haley Bennett, iar această poveste este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Filmul va avea premiera pe Netflix pe 16 septembrie, așa că în mai puțin de o lună vom avea ocazia de a-l revedea pe micile ecrane pe actorul român Sebastian Stan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.