Cool Stuff

FOTO | Blake Lively și Ryan Reynolds au cucerit din nou internetul cu un selfie amuzant

Blake Lively și Ryan Reynolds reușesc să ne aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată când postează un selfie!

În timpul pandemiei de coronavirus, părinții au putut să petreacă mai mult timp alături de copiii lor, așa că aceștia au încercat să găsesească diferite activități distractive și educative, care să îi ajute pe cei mici să își dezvolte creativitatea. Se pare că același lucru l-au făcut și Blake Lively și Ryan  Reynolds, care au postat de curând un selfie, în care aceștia poartă măști de protecție decorate chiar de fiicele lor.

„Nu o să îi facem deloc de rușine la grădiniță”, a scris Lively în descrierea imaginii în care apare împreună cu soțul ei.

În a doua imagine postată pe stories, Lively a dezvăluit că fiicele sale au personalizat măștile folosind un kit de la The Craft Studio NYC. „Aceasta nu este o reclamă”, a precizat ea. „Aceste kit-uri sunt extraordinare”.

Cel mai probabil, autoarele desenelor de pe măștile de protecție sunt cele două fiice mai mari ale cuplului: James, în vârstă de 5 ani, și Inez, în vârstă de 3 ani. Cei doi mai au o fiică, Betty, care nu a împlinit încă un an și al cărei nume a fost dezvăluit prin versurile unei piese interpretate de Taylor Swift.

Faptul că Blake și Ryan au postat o fotografie personală pe conturile de social media este o ocazie specială, deoarece aceștia încearcă să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. Recent, cei doi au vorbit despre mișcarea Blake Lives Matter și modul în care intenționează să își crească cele trei fetițe.

Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum”, au scris ei într-o postare din mai. „Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic”.

În aceeași postare, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.

Mai mult, cei doi au mai scris despre cum își iau angajamentul de a-și crește copiii „astfel încât să nu ajungă niciodată parte a acestui tipar nebun de societate, să facă tot posibilul pentru a nu provoca niciodată durere altcuiva, intenționat sau chiar și neintenționat.

Măcar atât să facem în onoarea nu doar a lui George Floyd, Ahmaud Arbery, Breonna Taylor sau Eric Garner, ci și a tuturor femeilor și bărbaților de culoare care au fost omorâți în spatele camerelor de filmat”, continuă ei, în urma unei alte donații în valoare de 200.000 de dolari către aceeași organizație.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.