Kiss Music News

VIDEO | Katy Perry este în al nouălea cer! Artista le-a arătat fanilor cum a decorat camera fetiței sale

Katy Perry și Orlando Bloom se pregătesc de nașterea primei lor fetițe!

Katy Perry este extrem de fericită și se pregătește pentru venirea pe lume a fetiței sale. Artista a pus la punct ultimele detalii și le-a pregătit o surpriză și fanilor. În timpul, live-ului pe care îl realizează săptămânal, „Small Sunday”, acesta le-a oferit urmăritorilor săi un tur virtual al camerei copilului. În plus, ea le-a arătat garderoba deja foarte bogată a micuței.

După ce a prezentat camera decorată în nuanțe plăcute de roz, artista i-a întrebat dacă sunt curioși să vadă și hainele pe care i le-au cumpărat. Pe lângă rochițele și pantofiorii adorabili, Katy i-a pregătit și o salopetă personalizată cu… fața logodnicului ei, Orlando Bloom.

Aceasta le-a amintit fanilor că urmează să nască în orice clipă vara aceasta și a declarat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care o va ține în brațe pe fiica sa.

La începutul lunii iunie, o sursă mărturisea pentru People că Orlando Bloom și Katy Perry au petrecut foarte mult timp acasă și că încă se mai ocupă de camera viitorului copil. Ba mai mult, se pare că pandemia de coronavirus a ajutat-o pe cântăreață „să învețe repede cum să fie mamă”. În această perioadă, ea a petrecut mult timp cu nepoții săi de 6 ani, 3 ani și 9 luni, iar băiețelul lui Orlando cu fosta soție, Miranda Kerr, i-a fost mai mereu prin preajmă.

Recent, într-un interviu acordat pentru Los Angeles Times, artista o povestit cum concepția ei despre viața de mamă s-a schimbat de-a lungul anilor: „Acum cinci ani, aș fi fost ceva de genul „Scoateți copilul ăsta din mine”, glumește ea. „Dar am analizat motivele pentru care eram nesigură în acest sens și le-am rescris în minte. Mintea noastră e foarte maleabilă. O poți reface oricând vrei”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.