Kiss Music News

VIDEO | Rihanna și-a găsit o nouă sosie pe TikTok. Poți crede că sunt surori gemene!

Rihanna are o nouă sosie care seamănă uimitor de tare cu ea!

Sosiile celebrităților fac furori pe retețele de socializare, iar de când a apărut TikTok-ul, tot mai mule persoane încearcă să-și imite vedetele preferate. Însă, vedeta cu cele mai multe sosii este cu siguranță Rihanna.

De curând, Priscila Beatrice, o tânără în vârstă de 28 de ani, a devenit virală pe TikTok, după ce a publicat un clip, în care se machiază precum Rihanna. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar fanii au fost impresionați.

Tânăra încarcă să copieze stilul Rihannei, machiajul si coafurile pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, dar a uimit pe toată lumea după ce a recreat look-ul artistei de la British Fashion Awards 2019. 

Contul de Instagram The Shade Room a postat clip-ul, iar Rihanna nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu. „Unde este albumul, surioară #R9?”, a scris aceasta făcând referire la întrebările pe care le primește ea tot timpul în legătură cu viitorul album.

Bineînțeles, Beatrice a fost extrem de fericită că a primit atenția artistei și a postat pe contul ei de Instagram mesajul Rihannei: @theshaderoom mi-a distribuit videoclipul pe profilul lor și RIHANNA @badgalriri l-a văzut și a comentat !!!! Vă dați seama ce simt acum??? Nu mă pot opri din plâns!!!! De fericire!!!!! Este un vis !!! Dumnezeule, este minunat !!!!!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.