Kiss Music News

De ce și-a sters Maluma contul de Instagram?

Maluma a decis să își șteargă contul de Instagram fără să ofere vreo explicație.

Maluma a decis să își șteargă contul de Instagram fără să ofere vreo explicație.

Nimeni nu știe de ce a făcut acest lucru, mai ales când el e atât de activ pe această aplicație”, a declarat o sursă apropiată artistului, pentru Page Six.

În același timp, reprezentanții artistului au fost de asemenea luați prin surprindere și au declarat că nici ei nu știu ce s-a întâmplat cu pagina de Instagram a lui Maluma, însă au dezvăluit că artistul este în regulă.

Se pare că motivul ar avea legătură cu triunghiul amoros dintre Maluma și fosta lui iubită, Natalia Barulich, care acum formează un cuplu cu Neymar.

În urmă cu trei săptămâni, Maluma a lansat videoclipul piesei „Hawai”, în care vorbește despre despărțirea de Natalia și despre relația ei cu Neymar.

Cei doi s-au despărțit în luna octombrie a anului trecut, iar în acea perioadă, existau zvonuri conform cărora Natalia l-a părăsit pe Maluma pentru Neymar. Totuși, modelul a negat atunci acele zvonuri, declarând că „Neymar este doar prietenul meu, iar presa inventează toate aceste minciuni”.

Însă, în luna februarie, cei doi și-au oficializat relația, iar Natalia a publicat o fotografie emoționantă, cu un mesaj romantic, adresat lui Neymar.

Toată lumea știe cât de talentat ești, dar măcar de ar putea vedea ce inimă bună ai”, a scris Natalia.

În ultimele luni, Natalia și Neymar au tot fost surprinși împreună, iar recent au apărut împreună pe coperta revistei GQ din Rusia.

Iar din câte se pare, apropierea celor doi l-a afectat pe Maluma, care a decis să își exprime sentimentele prin versuri. Rămâne totuși de văzut dacă acest lucru are legătură sau nu cu decizia artistului de a lua o pauză de la Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.