Kiss Music News

FOTO | Lana del Rey, complet schimbată. Uite cum arată acum artista care a cucerit topurile cu hitul „Born To Die”

Uite cum arată acum celebra Lana del Rey!

În urmă cu opt ani, Lana del Rey cucerea topurile muzicale cu albumul „Born To Die”, care cuprinde hiturile „Blue Jeans”, „Video Games” și „National Anthem”. De asemenea, în acea perioadă, Lana era considerată o adevărată apariție în industria muzicală, având un look aparte, specific Hollywood-ului anilor '50.  

 

Presa o compara la început pe Lana cu o variantă mai rebelă a lui Nancy Sinatra, sau cu varianta glamour a Priscillei Presley. Însă pe parcurs, Lana del Rey și-a schimbat stilul vestimentar, iar astăzi, cântăreața arată complet diferit, față de cum o știam.

După ce a trecut de la blondul auriu, la șaten și brunet, se pare că Lana del Rey s-a întors acum la o nuanță deschisă de blond, cu șuvițe. Iar acum, artista își poartă părul natural, ușor ondulat.

De asemenea, fanii au observat că artista a luat câteva kilograme în plus în timpul carantinei, iar acest lucru se poate observa în câteva fotografii mai recente.

În timp ce unii internauți au criticat-o pentru noua siluetă, artista nu a oferit niciun comentariu până acum, și din câte se pare, aceasta nu pare deloc afectată de criticile primite online. Dimpotrivă, artista a continuat să publice poze cu noul ei look, iar fanii au felicitat-o pentru încrederea de sine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.