Cool Stuff

Șapte filme sexy de urmărit pe Netflix, în acest weekend

Iată șapte filme hot de pe Netflix, în care chimia dintre actori este răvășitoare!

Dacă nu ți-ai făcut planuri să pleci la mare sau la munte în acest weekend, și vrei să îți petreci serile alături de persoana iubită, stând pe canapea și urmărind filme pe Netflix, ne-am gândit să îți recomandăm câteva titluri hot! Poate că deja ați urmărit toate comediile bune și ați suspinat la toate dramele și filmele romance de pe Netflix, așa că de data aceasta își propunem șapte filme sexy, în care chimia dintre actori este răvășitoare.

Newness (2017)

Doi necunoscuți își petrec weekend-ul stând pe aplicația pentru întâlniri „Winx”. Insă atunci când Martin și Gabi se întâlnesc, se trezesc vorbind până în primele ore ale dimineții. Conectarea este interesantă și nouă. Fascinați unul de celălalt, cei doi se grăbesc să intre într-o relație. Martin și Gabi ies la întâlniri și curând se mută împreună. Dar este aceasta dragoste?

Filmul surprinde textura emoțională și intimitatea fizică a unei relații, în timp ce se transformă prin cursul uneori turbulent al vieții din epoca modernă. O poveste de dragoste contemporană, „Newness” prezintă doi îndrăgostiți aduși împreună prin tehnologie, dar legați de ceva mult mai profund.

Amar (2017)

Laura și Carlos se iubesc atât de intens și pasional, ca și când fiecare zi pe care o trăiesc împreună ar fi ultima, însă, acest lucru cauzează o despărțire dureroasă, după numai un an de relație.

Blue Is The Warmest Color (2013)

Adele are 15 ani și, ca orice tânără, e interesată de băieți. Însă atunci când o vede pentru prima dată pe Emma (Léa Seydoux) cea cu păr albastru, Adele începe să-și dea seama că începe să privească lumea cu totul altfel. Și în iubirea ei pentru Emma, Adele devine din copil adult, și din adolescentă - femeie. Chiar dacă asta implică conflicte cu părinții, cu lumea, cu ea însăși.

365 (2020)

Actorul italian Michele Morrone interpretează rolul lui Massimo, un membru al mafiei siciliene ce se îndrăgostește de o femeie frumoasă, care trăiește o viață plictisitoare alături de un iubit indiferent. Massimo devine atât de obsedat de Laura (interpretată de Anna Maria Sieklucka), un agent de vânzări din Polonia, încât o răpește. Mafiotul italian îi acordă Laurei o perioadă de 365 de zile ca să se îndrăgostească de el, timp în care o ține captivă. Dacă Laura nu va avea sentimente pentru el după un an, se poate întoarce la viața ei nefericită din Polonia. Scenele de sex i-au adus popularitatea filmului „365 de zile”, care este considerat ca fiind controversat din numeroase puncte de vedere, de la povestea de iubire suspectă, care are la bază răpirea, sechestrarea, hărțuirea sexuală și emoțională sau sindromul Stockholm, și până la numeroasele scene de sex care i-au adus comparația cu seria „50 Shades”.

Burlesque (2010)

Ali (Christina Aguilera), o fată cu o voce senzațională, dintr-un mic orășel de provincie, își dorește cu ardoare ca idealurile ei să se împlinească și nu poate să conceapă faptul că ele ar putea rămâne doar niște vise.

Lăsând în urmă greutățile trecutului și grijile în legătură cu viitorul, Ali pleacă la Los Angeles, capitala divertismentului, unde nimerește la Burlesque Lounge, un local maiestuos, dar neglijat, care găzduiește un spectacol reușit de revistă. Ea reușește să se angajeze ca ospătăriță, convingând-o cu vorbe dulci pe Tess (Cher), patroana clubului, o femeie dintr-o bucată, creatoare de staruri, ea însăși vedetă. Văzând în fiecare seară spectacolele de varieteu, Ali învață pe dinafară toate numerele de la Burlesque. Costumele deocheate și coregrafia îndrăzneață o vrăjesc pe tânăra inocentă.
Ali crede cu tărie că e făcută pentru scena de cabaret, așa că își jură că într-o zi se va sui pe scenă și va cânta.

My Week With Marilyn (2011)

Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viața lui Marilyn, în care aceasta scapă de viața din Hollywood și trăiește în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea.

Fifty Shades Freed (2018)

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller "Fifty Shades". Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.