Cool Stuff

Wow! Cât de tare o să fie „Wonder Woman 2”. Urmărește acum trailerul!

Wonder Woman revine în acțiune, în anul... 1984.

Wonder Woman revine în acțiune, în anul... 1984. Noul film este o călătorie în timp, pe vremea când oamenii încă ascultau muzică disco și purtau pantaloni evazați.

În 1984, Diana este din nou pregătită de luptă, iar de data aceasta are o inamică pe măsură – pe Cheetah, interpretată de Kirsten Wiig. Aceasta este o cunoscută cercetătoare în domeniul arheologic, fiind în același timp un hibrid – jumătate om, jumătate panteră. Între cele două va exista un conflict puternic, însă Diana este pregătită să o oprească pe Cheetah.

O altă surpriză este apariția lui Steve, fostul iubit al Dianei, care a supraviețuit în urma accidentului aviatic, din primul film. Se pare că pilotul a reușit să trăiască și să își mențină tinerețea, într-un mod misterios, însă acesta nu pare să se fi acomodat cu atmosfera anilor 80.

De asemenea, în noul film vom avea ocazia de a o vedea pe Diana îmbrăcând o nouă armură de luptă, așa că ne așteptăm la și mai multă acțiune.

„Wonder Woman 1984” ar trebui să aibă premiera pe 2 octombrie, însă rămâne de văzut dacă cinematografele vor fi redeschise până atunci.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.