Cool Stuff

Care este adevăratul motiv pentru care personajele din „La Casa de Papel” poartă nume de orașe!

Iată cum au ales producătorii serialului „La Casa de Papel” numele personajelor!

Deși credeam că după patru sezoane „La Casa de Papel” nu ne mai poate surprinde, mereu aflăm lucruri noi. Te-ai întrebat vreodată de ce acestea continuă să folosească numele de cod, atribuite de El Profesor, deși poveștile lor de viață au fost deja dezvăluite?

Știm cu toții că motivul principal a fost acela de a asigura anonimatul echipei. Profesorul a vrut să se asigure că membrii echipei nu se cunosc între ei și nu au atașamente personale unul față de celălalt, dar planul s-a destrămat cu mult înainte de a începe jaful.

Moscova a insistat să-l implice și pe fiul său, Denver, Oslo și Helsinki erau veri, iar Tokyo și Rio au început o relație. Chiar și profesorul și-a încălcat propria regulă atunci când l-a numit pe fratele său, Berlin, căpitan.

Totuși, în spatele camerelor de filmat, lucrurile sunt mult mai simple. Producătorul serialului, Alex Pina a dezvăluit într-un interviu acordat recent pentru Lifestyle Magazine, că ideea de a folosi nume de orașe se datorează unui tricou.

„Am avut câteva idei, cu numele planetelor, printre altele. Apoi, într-o zi, cineva a apărut cu un tricou pe care scria Tokyo și așa a început totul. Încercați să vă imaginați dacă am fi păstrat numele planetelor și eroii din Money Heist ar fi fost numiți Uranus, Mercur și Jupiter!”, a declarat acesta.

Acum, așteptăm cu nerăbdare sezonul 5, care va fi și ultimul. Filmările pentru noul sezon au început deja și ne pregătim pentru mai multă acțiune, suspans, dar și câteva personaje noi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.