Cool Stuff

FOTO | Luca, fiul lui Zinedine Zidane, îi calcă pe urme tatălui său. Admiratoarele spun că ar putea fi model!

Zinedine Zidane are o familie extrem de unită și toți cei patru fiii îi calcă pe urme!

Pe Zinedine Zidane îl știe toată lumea și se pare că așchia nu sare departe de trunchi. Fiul său, Luca, are 22 de ani, 1,83 metri înălţime şi este pe cale să devină la fel de celebru. Tânărul este portar al clubului Racing Santander și pe lângă faptul că a ales tot o carieră în lumea sportului, admiratorele lui spun că ar putea fi și model.

În prezent, celebrul fotbalist sărbătorește victoria echipei pe care o antrenează alături de familie în tradiționala vacanță din Ibiza. Lipseşte doar fiul cel mare, Enzo, însă acum toţi ochii sunt aţintiţi pe Luca, cel de-al doilea fiu al lui Zidane.

Deși el a cucerit inimile tinerelor din Spania, se pare că și el a fost deja cucerit. Luca este într-o relație cu frumoasa Marina Muntaner, care este influencer, model, și absolventă a Facultății de Drept.

Toţi cei patru copiii ai lui Zidane sunt fotbalişti – Enzo, care are 25 de ani, Theo, de 18 ani, iar Elyaz, de 14 ani, vine din urmă. Zidane și soția sa sunt împreună din adolescență, s-au căsătorit în 1994 și au o familie extrem de unită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.