Cool Stuff

Fetițele Powerpuff revin pe micile ecrane într-un serial live-action. Iată care va fi întreaga poveste!

Celebra animație „The Powerpuff Girls” va reveni pe micile ecrane sub forma unui serial live-action, produs de CW.

Celebra animație „The Powerpuff Girls”, care a fost difuzată pe Cartoon Network, în perioada 1998 – 2005, va reveni pe micile ecrane sub forma unui serial live-action, produs de CW.

După șase sezoane în care Blossom, Bubbles și Buttercup au salvat Townsville de cei mai periculoși răufăcători, a venit timpul să le vedem din nou acțiune pe cele trei surori, care au ajuns între timp la vârsta maturității.

Proiectul se va concentra asupra celor trei eroine, „ajunse la vârsta 20 de ani, într-un moment în care acestea regretă că și-au pierdut copilăria luptând împotriva criminalilor din Townsville”, după cum relatează Deadline.

Deși cele trei surori își doresc o viață mult mai liniștită, acestea sunt nevoite să se reunească și să lupte din nou împotriva forțelor răului, deoarece lumea are din nou nevoie de ele.

Serialul de animație „Powerpuff Girls”, creat de Craig McCraken, a fost nominalizat la șase premii Emmy. De asemenea, Peter Marks, editorul ziarului The New York Times a lăudat serialul, în special pentru replicile pline de umor, considerându-l de fapt „o satiră jucăușă, care poate fi atât pe gustul unei persoane de 37 de ani, cât și pe gustul unui copil de șapte ani”.

În serialul original, Profesorul Utonium le-a creat accidental pe cele trei surori, combinând trei ingrediente magice: ceva dulce, ceva acrișor și ceva fermecător + misteriosul element X. Astfel au luat naștere Bubbles, Blossom și Buttercup, trei fetițe adorabile, înzestrate cu super puteri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.