Cool Stuff

Ai văzut filmul „Gladiatorul”? Uite cât de schimbat este acum actorul din rolul principal!

Cum arată astăzi Russell Crowe, actorul din filmul „Gladiatorul”!

În anul 2000, Russell Crowe era considerat unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, cucerind industria filmului cu rolul din „Gladiatorul”. Astăzi, actorul este complet schimbat la 56 de ani, după toate nefericile în amor și stilul de viață dezordonat din ultimii ani. Cărunt, cu barba lungă și deasă, cu o privire aspră și cu câteva în kilograme în plus, Russell Crowe nu mai este deloc bărbatul sexy pe care îl știam.

Din câte se pare, Russell Crowe s-a schimbat radical de când s-a despărțit de soția sa, Danielle Spencer. Actorul s-a îngrășat și a început să poarte barbă, având o alură neîngrijită. Cei doi s-au despărțit în 2012, însă în 2015, actorul declara că încă nu a divorțat de Danielle și că încă este îndrăgostit de ea.

După cinci ani, ruptura s-a produs în mod oficial, iar starul a scos la licitaţie bijuteriile şi obiectele achiziţionate în timpului mariajului, care ar fi menţinut pentru el legătura cu trecutul.

Starul ar avea în prezent o relație cu văduva lui Steve Irwin,  Terri, de 55 de ani, căreia i-a fost un adevărat sprijin după moartea prietenului său Steve, în 2006. Actorul a încercat să țină ascunsă această poveste, însă sentimentele dintre ei sunt tot mai evidente.

Russell este o persoană atât de bună. Îl ador pentru că l-a iubit pe Steve şi au fost prieteni atât de buni", mărturisea Terri Irwin.

De asemenea, și Russel a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Terri, iar în 2017 a mărturisit că aceasta este „o femeie adevărată, printre puţinele pe care le-a întâlnit în această viaţă. Ştiţi că o iubesc pe Terri Irwin. Îi iubesc, de asemenea, copiii şi îmi place cum a păstrat vie amintirea lui Steve”. Şi se pare că de aici la o poveste de amor între cei doi nu a mai fost decât un pas.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.