Cool Stuff

Elsa Pataky - „Să fii căsătorită cu Chris Hemsworth nu e ușor”

Elsa Pataky a recunoscut că mariajul ei cu Chris Hemsworth nu este unul perfect.

Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Elsa Pataky a recunoscut că mariajul ei cu Chris Hemsworth nu este unul perfect. Actrița din seria „Fast & Furious” a declarat într-un interviu recent pentru Australia’s Body + Soul că atât ea, cât și soțul ei, au fost nevoiți să depună mult efort pentru ca relația lor să meargă.

Aceasta a dezvăluit că a fi căsătorită cu Chris Hemsworth nu este deloc ușor, și că este nevoie de multă muncă pentru ca relația lor să meargă într-o direcție corectă.

Elsa Pataky a declarat că încearcă „să vadă mereu lucrurile pozitive din mariajul său” cu Chris Hemsworth, pentru a trece mai ușor peste momentele dificile.

De asemenea, Hemsworth a recunoscut același lucru într-un interviu din 2019, în care a declarat:

Sunt destul de încăpățânat, la fel și ea, așa că uneori ajungem să ne împungem unul pe altul. Dar pot spune că am reușit să ne descurcăm destul de bine până acum și ne-am rezolvat toate problemele. Avem amândoi puncte de vedere extrem de solide, dar în același timp suntem amândoi entuziasmați și mereu luptăm pentru lucrurile în care credem”.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth sunt împreună de zece ani și s-au căsătorit în decembrie 2010. Cei doi au împreună trei copii, pe India în vârstă de 8 ani și gemenii Sasha și Tristan, în vârstă de șase ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.