Cool Stuff

FOTO | Bradley Cooper, tu ești? Uite cum s-a transformat actorul pentru noul său rol!

Bradley Cooper filmează pentru un nou proiect și transformarea este spectaculoasă!

Bradley Cooper a revenit platourile de filmare, unde a fost surprins cu un look nou! Îmbrăcat într-o ținută albă, având barbă și o perucă din anii ’70, actorul este nerecunoscut. În prezent, el se află în regiunea San Fernando din Los Angeles, pentru un nou film în regia lui Paul Thomas Anderson.

Încă nu se cunosc prea multe detalii în legătură cu noul proiect la care lucrează actorul, dar potrivit Hollywood Reporter, pelicula urmează să surprindă povestea unui tânăr actor în devenire, dar și o mulțime de situații ciudate în care ajunge acesta.

Pentru noul rol, Bradley Cooper a fost surprins în timp ce filma într-o benzinărie. În cadrele surprinse de fotografi, îl vedem pe Cooper în acțiune, în timp ce amenință un alt personaj, cu o pompă de benzină și cu o brichetă. 

În paralel, Bradley Cooper filmează și pentru „Aleea Coșmarului” alături de regizorul Guillermo Del Toro, dar și pentru propriul său proiect – un film biografic despre viața compozitorului Leonard Bernstein, dar toate acestea au fost puse în așteptare din cauza pandemiei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.