Cool Stuff

FOTO | Gigi Hadid, ședință foto cu burtica de gravidă. Cum arată modelul cu puțin timp înainte să nască!

Gigi Hadid se pregătește pentru venirea pe lume a primului său copil.

Vestea că Gigi Hadid este însărcinată a uimit pe toată lumea, iar acum, vedeta se pregătește să nască. Totuși, ea nu a renunțat la cariera de model, iar de curând aceasta a postat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii din cadrul unei noi ședințe foto.

Gigi, în vârstă de 25 de ani, a purtat două rochii transparente și nu s-a ferit să își evidențieze burtica de gravidă. În plus, ea a ales un machiaj destul de puternic și un wet look. Imaginile au fost realizate de doi fotografi celebri, Luigi Murenu și Iango Henzi.

„Crește un înger”, a fost descrierea uneia dintre fotografii. „Prețuiesc această perioadă și apreciez toată dragostea și urările de bine”, a adăugat Gigi.

Fanii au fost extrem de încântați de fotografii și au compleșit-o cu complimente. Modelul a mărturisit că și-a dorit să păstreze secrete anumite detalii legate de sarcina ei, din cauza situației tensionate generate de pandemie, dar și de mișcarea Black Lives Matter. 

„Există mai multe motive pentru care am simțit că nu aș vrea să împărtășesc asta cu altcineva în afară de familie și prieteni. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului la începutul pandemiei, dar și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența noastră pe rețelele de socializare trebuie să fie îndreptată în direcția asta. Nu am vrut să mă grăbesc”, a declarat Gigi Hadid într-un live pe Instagram.

Gigi Hadid a dezvăluit că este însărcinată în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, după ce mai multe surse afirmau că modelul și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți. „Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit”, a spus Gigi Hadid în luna mai.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.