Cool Stuff

FOTO | Macaulay Culkin, starul din „Home Alone”, a împlinit 40 de ani. Ce mai face actorul acum!

Macaulay Culkin a implinit 40 de ani și se pregătește pentru „criza vârstei mijlocii”.

Celebrul actor din „Home Alone”, Macaulay Culkin, a împlinit în urmă cu două zile 40 de ani și a marcat acest moment printr-o serie de postări amuzante pe Twitter.

„Hei, vreți să vă simțiți bătrâni? Am 40 de ani. Cu plăcere”, a scris actorul făcând referire la cei care îl cunosc din copilărie, atunci când a interpretat rolul lui Kevin McCallister, în cea mai iubită comedie de Crăciun.

El a vobit și despre o posibilă criză a vârstei mijlocii în curând, întrebându-și fanii dacă au vreo idee despre cum ar putea să facă totul mai palpitant. „Dacă tot am 40 de ani cred că e timpul să îmi încep și criza vârstei mijlocii”, a început acesta. „Mă gândesc să mă apuc de surf. Aveți alte recomandări?”.

Macaulay Culkin nu s-a oprit aici! El a apelat și la ajutorul fanilor care se pricep să editeze fotografii în Photoshop și i-a rugat să îi trimită un edit pentru a vedea dacă are potențial de surfer: „Se pricepe cineva la Photoshop? Puteți să îmi puneți capul meu pe corpul unui surfer să-mi fac idee cam cât de mișto aș arăta?”. Și răspunsurile nu au întârziat să apară.

Printre cei care i-au urat „La mulți ani” s-a numărat și nimeni alta decât Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson. Ea a postat o serie întreagă de fotografii și filmulețe cu acesta, strânse de-a lungul anilor, pe contul său de Instagram.

„Te știu de prea mulți ani ca să le mai țin socoteala dar pe bune de nu te rafinezi ca vinul (deși probabil ai prefera să fii o doză de Mountain Dew)”, a scris Paris.

Deși a devenit cunoscut în anii ’90 după rolul din „Home Alone”, el a continuat să apară și în alte filme precum „Only The Lonely”, „My Girl”, „The Good Son” sau „Richie Rich”, până în 1994, când a luat o pauză. Mai târziu, actorul a mărturisit că totul s-a datorat abuzurilor fizice și psihice ale tatălui său de la acea vreme.

Din 2003, el și-a reluat cariera odată cu rolurile din „Will & Grace”, „Kings” sau „American Horror Story”, dar a povestit că nu i-a fost ușor pentru că nu se descurca la castinguri.

Nici pe plan personal lucrurile nu au mers prea bine pentru el. La 18 ani s-a căsătorit cu actrița Rachel Miner, dar relația lor nu a ținut decât 2 ani, iar în 2002 au divorțat. Apoi, timp de 8 ani, a fost împreună cu Mila Kunis și în prezent, Macaulay Culkin e într-o relație de aproape 3 ani cu Brenda Song. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și se pare că  plănuiesc să aibă chiar și un copil în viitorul apropiat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.