Cool Stuff

Când apare partea a doua a sezonului 5 din „Lucifer”. Tom Ellis a făcut anunțul!

Tom Ellis a oferit câteva detalii despre momentul în care vom putea vedea următoarele opt episoade din „Lucifer”.

Sezonul 5 din „Lucifer” s-a lăsat mult așteptat, mai ales că premiera a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Prima parte a apărut pe Netflix weekend-ul trecut și probabil că fanii au devorat-o deja, iar acum, aceștia așteaptă următoarele opt episode.

Cu toate acestea, starul serialului, Tom Ellis, a oferit câteva detalii despre momentul în care vom primi următoarea serie de episoade – și se pare că ar putea fi odată cu Crăciunul.

„Nu sunt sigur când vor apărea următoarele opt episoade pentru că încă mai avem de filmat finalul. Eram cam la jumătate (când pandemia a oprit totul) așa că o să ne întoarcem, începem cu asta și apoi trecem direct la filmările pentru sezonul 6. Așadar, sper să fie gata de lansare, aș zice, în jurul Crăciunului sau la începutul anului viitor”, a declarat acesta.

Acum, nu putem decât să sperăm că Netflix nu îi va lăsa pe fani să aștepte mai mult decât este necesar pentru noile episoade. Oricum, mai sunt doar câteva luni până când vom vedea finalul sezonul 5. Și ce cadou mai bun de Crăciun decât alte opt noi episoade din „Lucifer”, mai ales după cum a arătat anul 2020 până acum?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.