NEWS

Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit la vârsta de 43 de ani

Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul „Black Panther", a murit la 43 de ani din cauza cancerului de colon.

Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul „Black Panther", a murit la 43 de ani din cauza cancerului de colon. Vestea tragică a fost confirmată de familia actorului în această dimineață.

Boseman a fost diagnosticat cu cancer de colon, în stadiul III, în 2016, iar în ultimii patru ani, boala a evoluat, la stadiul IV. Actorul și-a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește acest subiect, așa că vestea morții sale a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut.

Chawick Boseman va rămâne în memoria fanilor cu rolul Regelui T'Challa din Wakanda, care era în același timp supereroul Black Panther. Filmul lansat în 2018 a fost a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscar, pentru cel mai bun film.

În trecut, Boseman l-a interpretat pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson, dar şi pe cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Actorul urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru. Ultima sa apariţie au fost în „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

Născut în Carolina de Sud, Boseman a absolvit Universitatea Howard şi a avut mici roluri în televiziune, înainte de a fi distribuit în primul său film de la Hollywood în 2013.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.