Kiss Music News

FOTO | Cele mai cool apariții de la gala VMA 2020. Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!

Uite cum s-au îmbrăcat vedetele la gala MTV VMA 2020!

Anul acesta gala MTV Video Music Awards s-a desfășurat diferit, față de edițiile din anii anteriori, din cauza măsurilor de protecție și distanțare socială. Dacă până în prezent, celebrul eveniment se bucura de prezența unui public numeros, de această dată, accentul a fost pus pe staruri și pe efectele vizuale.

Marea câștigătoare a galei MTV VMA 2020 a fost Lady Gaga, care a plecat acasă cu cinci premii: Artistul Anului și Tricon Award, iar alături de Ariana Grande a obținut și premiile Song Of The Year, Best Collaboration și Best Cinematography pentru piesa „Rain On Me”, single extras de pe cel mai recent album lansat de Lady Gaga – Chromatica.

Ariana Grande și-a adjudecat și trofeul „Best Music Video From Home”, pentru proiectul lansat alături de Justin Bieber – „Stuck with U”.

Totuși, cel mai important premiu al serii, VIDEO OF THE YEAR, i-a fost acordat lui The Weeknd, pentru videoclipul piesei „Blinding Lights”. Artistul canadian și-a mai adăugat în portofoliu și trofeul BEST R&B, el susținând și un recital în cadrul evenimentului.

Lista câștigătorilor MTV VMA 2020 a fost completată de către trupa k-pop BTS, care a obținut patru trofee (Best Group, Best K-Pop, Best Pop și Best Choreography), Taylor Swift (Best Direction pentru videoclipul piesei „The Man”, regizat chiar de către artistă) și Machine Gun Kelly, care a primit trofeul „Best Alternative”.

Ediția de anul acesta a Video Music Awards a fost prezentată de către actrița Keke Palmer, iar printre artiștii care au susținut show-uri s-au numărat Lewis Capaldi, Blackbear, Machine Gun Kelly, The Weeknd, DaBaby, BTS, Lady Gaga & Ariana Grande, Julia Michaels.

Iar dacă vrei să vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment, iată mai jos o galerie foto cu cele mai cool apariții!

The Weeknd

Miley Cyrus

Lady Gaga

Ariana Grande

Joey King

Bella Hadid

Black Eyed Peas

Maluma

Madison Beer

Bebe Rexha

Foto: Getty Images/Guliver

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.