NEWS

Ultimele fotografii cu Chadwick Boseman. Uite cât de mult slăbise actorul din „Black Panther”

Uite ultimele fotografii cu actorul Chadwick Boseman!

Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a decedat pe 28 august, la vârsta de 43 de ani, din cauza cancerului de colon. Familia sa a confirmat vestea tragică, printr-o postare emoționantă pe contul de Instagram al actorului, dar și pe Twitter.

Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 şi s-a luptat cu acesta în ultimii 4 ani, pe măsură ce a trecut la stadiul IV. Un adevărat luptător, Chadwick a trecut peste toate acestea şi v-a adus multe dintre filmele pe care le-aţi iubit atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom şi multe altele, toate au fost filmate în timpul şi între numeroasele intervenţii chirurgicale şi chimioterapie. A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viaţă pe regele T’Challa în Black Panther. A murit în casa lui, cu soţia şi familia alături“, a transmis familia actorului.   

Actorul american Chadwick Boseman a încercat să țină secretă boala de care suferea de mai bine de patru ani, iar ultimele sale fotografii i-au șocat pe fani. Actorul slăbise peste 20 de kilograme, iar în ultimele luni, acesta nu a mai avut deloc apariții publice.

Într-un interviu cu Jasmine Simpkins, actorul a fost întrebat care este motivul pentru care a slăbit atât de mult, iar acesta a evitat să vorbească despre problemele sale de sănătate.

Nu vreau să fiu Black Panther și în viața reală”, a spus Chadwick Boseman.

Întrebat de reporter cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, actorul a răspuns cu zâmbetul pe buze că „a alergat”, fără să ofere detalii legate de starea sa de sănătate.

Tweetul în care a fost anunţat decesul lui Chadwick Boseman, cel mai apreciat din istoria platformei 

Twitter a anunţat, sâmbătă, că postarea în care este anunţat decesul lui Chadwick Boseman a devenit cel mai apreciat post din toate timpurile: de peste 6 milioane în 24 de ore.  „Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viaţa lui Chadwick Boseman, iar tweetul transmis de pe contul său aseară este acum cel mai apreciat Tweet din toate timpurile de pe Twitter. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever“ a transmis compania într-un comunicat. 

Actorii şi cineaştii Viola Davis, Ryan Reynolds, Barry Jenkins, Taika Waititi, Oprah Winfrey, Mark Ruffalo, Bette Midler, Academia Americană de Film, dar şi candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, s-au numărat printre cei care i-au adus omagii regretatului actor. 

Foto: The Sun

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.