Cool Stuff

Cum arată acum actorii din serialul românesc „La bloc”. Au trecut 18 ani de la difuzarea primului episod!

Au trecut 18 ani de la debutul serialului „La bloc”, așa că ne-am gândit să vedem cum arată acum actorii care au dat viață celebrelor personaje.

În 2002, Pro TV difuza primul episod din serialul de comedie „La bloc”, care fost scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu. Serialul a avut 13 sezoane, iar ultimul episod a fost difuzat pe 25 mai 2008.

Povestea i-a avut ca protagoniști pe Nelu Curcă și Costel Jurcă, primul taximetrist, al doilea gestionar. Cei doi erau vecini și locuiau în același bloc, alături de soțiile lor, Suzi și Lili.

De-a lungul celor 16 ani de căsnicie, Suzi și Nelu Curcă adunaseră ceva bani și își doreau foarte mult să înceapă o viață nouă într-o altă locuință. Așa că aceștia s-au mutat împreună cu fiica lor, Mimi, într-un nou apartament recomandat de prietenul lui Nelu, Costel Jurcă. Familiile Curcă și Jurcă au împărțit astfel multă vreme bucuriile și complicațiile căsniciei și ale traiului la bloc, sperând cu toții la un trai mai bun.

Au trecut 18 ani de la debutul serialului „La bloc”, așa că ne-am gândit să vedem cum arată acum actorii care au dat viață celebrelor personaje.

Mihai Coandă

Mihai Coadă, actorul care i-a dat viață haiosului personaj Nelu Curcă din sitcomul "La bloc", s-a retras din lumina reflectoarelor și-și dedică viața lui Dumnezeu. Actorul din „La bloc” își petrece, în prezent, o mare parte din timp la o mânăstire, dedicându-se cultivării credinței și spiritualității, cu toate că nu s-a călugărit. Lăcașul de cult se află în apropierea orașului Ploiești, fiind vorba de Mănăstirea Turnu.

Emil Mitrache

De când a rămas fără job în televiziune, fostul actor din serialele ”La Bloc” și ”Nimeni nu-i perfect” s-a reinventat. „Americanu” a pornit-o pe un alt drum și se pare că îi merge de minune: a renunțat și la taximetrie, iar în prezent este ghid turistic, străbătând lumea în lung și-n lat pentru a le prezenta oamenilor frumusețile patriei.

Dragoș Moștenescu

Costel Jurcă din „La bloc”, alias Dragoș Moștenescu, a sperat să își poate continua cariera în țara sa și după încheierea filmărilor celui mai cunoscut sitcom, dar a ales să lase tot pentru Anglia și să își încerce norocul acolo. Așadar, Moștenescu a decis să își vândă toate proprietățile și a părăsit România, împreună cu soția și cei trei copii. Anul trecut, actorul declara într-un interviu pentru ziarulromânesc.net că își urmează în continuare visul, acesta susținând spectacole de comedie chiar și în Anglia, la Leicester Square Theatre.

Mariana Dănescu

Actrița Mariana Dănescu, cunoscută pentru interpretarea personajului Lili, din sitcom-ul românesc „La Bloc”, a dispărut de pe micile ecrane de mai bine de 12 ani, chiar dacă serialul de comedie este difuzat și acum în reluare și se bucură în continuare de mare succes.  În prezent, actrița continuă să joace pe scena de teatru, dar nu și în producții televizate.

Dana Rogoz

După încheierea serialului „La bloc”, Dana Rogoz și-a continuat cariera de actriță, având apariții în câteva telenovele românești, dar și în filme de succes, cum ar fi „Octav” sau „Mo”. În prezent, aceasta este și bloggeriță, dar și o mămică dedicată, având o fetiță și un băiețel, alături de soțul ei, Radu Dragomir.

Laura Cosoi

Serialul „La bloc” a fost cu siguranță o rampă de lansare pentru Laura Cosoi, care în prezentă este una dintre cele mai cunoscute bloggerite din România. De asemenea, aceasta are și un vlog de succes, unde postează adesea tot felul de rețete culinare, dar și imagini din călătoriile sale. De curând, Laura Cosoi a adus pe lumea cea de-a doua sa fetiță.

Tily Niculae

Tily Niculae a devenit celebră în urma serialului românesc „La bloc”, care s-a bucurat de un succes răsunător la momentul difuzării lui. Pe lângă faptul că este o actriță desăvârșită, în prezent Tily conduce de una singură un blog personal de parenting, unde le prezintă cititorilor ei, și mai ales mămicilor, gândurile ei și cu ce proiecte se mai ocupă.

Alina Chivulescu

După încheierea serialului „La bloc”, am văzut-o pe Alina Chivulescu în alte câteva filme românești de succes, printre care „Selfie” și „Selfie 68”, dar și „Ho Ho Ho”. Anul trecut, actrița a revenit pe micile ecrane, în rolul lui Helene, în serialul „Fructul Oprit”. În 2018, aceasta s-a căsătorit cu actorul Dan Chișu, după ce 20 de ani, cei doi au fost despărțiți. Cei doi sunt exemplul perfect că dragostea adevărată învinge. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit iremediabil, s-au despărțit, iar după douăzeci de ani au reluat legătura.

Tudorel Filimon

Tudorel Filimon, interpretul lui Nea Popa din „La Bloc”, serial difuzat şi acum, în reluare, de PRO Cinema, munceşte din greu, de câţiva ani, pentru a scăpa de problemele financiare. În prezent, actorul susţine spectacole în toată ţara, fiind distribuit în mai multe piese de teatru.

Foto: Facebook, CanCan, Click, Cinemagia

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.