Kiss Music News

Inna a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul ei, Deliric

Inna are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, și a dezvăluit cum a cucerit-o acesta.

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, iar fanii lor sunt în extaz. Cei doi se potrivesc de minune, sunt tineri, frumoși și talentați, iar iubirea dintre ei crește pe zi ce trece.

Până acum, aceștia au evitat să se afișeze împreună în public, însă au lăsat indicii pe rețelele de socializare, iar Inna a confirmat de curând relația cu Deliric.

De asemenea, într-un interviu recent acordat pentru revista UNICA, Inna a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, și a dezvăluit cum a cucerit-o acesta.

 „Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume”, a spus Inna pentru revista UNICA.

Cu ce se ocupă Deliric, noul iubit al Innei

Răzvan Eremia, pe numele lui de scenă Deliric, se află în industria muzicală de foarte mulți ani și este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România. Însă artistul nu se ocupă doar cu muzica, ci are și o afacere. 

În 2011, Deliric a decis să-și lanseze propriul său brand de haine pe care l-a numit PORC. Și-a început afacerea cu trei tricouri, iar acum a ajuns să vândă sute de produse – tricouri, bluze, pantaloni, accesorii etc. În 2017, firma a ajunsese la o cifră de afaceri de peste 600.000 de euro, iar acum câștigă milioane de euro din afacerea sa. 

Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.”, a declarat Deliric pentru startupcafe.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.