Cool Stuff

Zece filme super tari care au apărut pe Netflix în septembrie

În luna septembrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 100 de filme și seriale noi de urmărit!

În luna septembrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 100 de filme și seriale noi de urmărit! Așa că dacă vrei să te relaxezi seara urmărind o comedie bună sau un thriller plin de suspans, ai de unde alege un film bun. Iar dacă ai urmărit deja toate producțiile bune de pe Netflix, pregătește-te pentru o serie nouă de titluri, disponibile în luna septembrie. Spre exemplu, fanii lui Brad Pitt vor putea urmări „Killing The Softly” sau „Moneyball”, iar dacă ești în căutarea unei comedii romantice, îți recomandăm „The Longest Week”.

A simple favor

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție

Moneyball 

Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarată - aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) - care, nereușind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ștachete, renunță și devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă în campionatul din 2002, Billy se confruntă cu o situație foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atrași de salariile oferite de marile cluburi. Jucătorii care rămân sunt nevoiți să se mulțumească cu o treime din salariu.

Brain On Fire

Brain on Fire (2016) este o adaptare a cărții „Brain on Fire: My Month of Madness”, și urmărește viața unei jurnaliste în plină ascendență care suferă de o tulburare autoimună rară, fiind diagnosticată greșit în mod repetat, ca urmare a unei amnezii severe și a unei serii de izbucniri violente. Proaspăt absolventă de jurnalism și gata să înceapă viața de adult , Susannah Cahalan, în vârstă de 24 de ani, deja pare să aibă totul: slujba ei de vis la New York Post, colegi de treabă și suportivi, un prieten devotat și o familie iubitoare. Apoi, aproape peste noapte, această tânără ingenuă a trecut subit de la unul dintre reporterii cei mai de încredere, la o aparență instabilă și paranoică a sinelui ei anterior. Chinuită de halucinații auditive și pierderi de memorie, medicii au desconsiderat starea ei de sănătate, punându-i un diagnostic relaționat cu petrecerile exagerate și stresul.

Fireflies in the Garden

"Fireflies in the Garden" prezintă unul dintre momentele dificile ale vieții prin care trece familia Taylor. Odată cu venirea în oraș a lui Michael (Ryan Reynolds), un scriitor de succes, o dramă cumplită îi lovește, atât pe el cât și pe restul familiei sale. În timp ce membrii familiei se ajută între ei să treacă peste cele întâmplate, Michael este categorisit drept oaia neagră a familiei, acesta arătându-le nepoților săi, ce năzdrăvanii făcea în copilărie, lăsându-l pe nepotul său să fugă de acasă și dorind să publice o carte care conținea secrete de familie.

Friends with Money 

Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand si Joan Cusak joacă într-un film pe care New York Times îl laudă ca fiind "o comedie dulce-amăruie despre drama de a fi în viață...".

Povestea a patru prietene foarte bune, ale căror vieți confortabile sunt date peste cap de realitățile vârstei de mijloc care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieții moderne în partea de vest a Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă.

Killing Them Softly 

Jackie Cogan (Brad Pitt) este un asasin care obișnuiește să îi determine, forțeze și oblige pe alții să facă lucrurile după regulile lui. Bărbatul este plătit să răzbune un clan mafiot jefuit în timpul unui campionat de poker de doi escroci. Aceștia n-au știut în ce se bagă, iar Cogan este nevoit să aplice măsuri care se impun, astfel încât afacerile și fluxul de bani să fie reluate în cel mai scurt timp.

Lawless 

În munții din Franklin County, Virginia, frații Bondurant sunt niște personaje notorii. Cel mai mare dintre aceștia, Howard (Jason Clarke), a reușit să supraviețuiască Primului Război Mondial, dar s-a întors acasă complet cutremurat de experiențele de pe front. Fratele său Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza gripei spaniole, după ce această boală necruțătoare le-a ucis părinții. El a reușit să înfrângă boala datorită forței tăcute și a invincibilității viscerale și feroce care au ajuns să-l definească. Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent.

Cei trei trăiesc vremurile grele dar au spirit de antreprenori și reușesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, fabricând băuturi alcoolice în mod ilegal. Dar se pare că zilele de contrabandă cu băutură din ținutulul Franklin sunt pe sfârșite atunci când în oraș sosește un nou șerif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusă de acesta este letală și coruptă și va pune în pericol tot ce au reșit să construiască frații Bondurant, precum și tot ce reprezintă ei. Dar în timp ce restul lumii cedează sub presiunea exercitată de Rakes, cei trei frați nu sunt gata să se predea.

Requiem for a Dream 

Speranțele și visele a patru oameni ambițioși sunt sfărâmate când dependențele lor de droguri încep să iasă de sub control. O privire asupra dependenței și a modului în care pune stăpânire pe minte și trup.

The Longest Week

Conrad Valmont, un bărbat de vârsă mijlocie, a trăit toată viața pe banii părinților săi, un cuplu bogat dar mereu aflat departe de fiul său. Când părinții, aflați de data aceasta în Italia, îl anunță că sunt pe cale de a divorța și că nu-i vor mai acorda subvenția lunară cu care să-și satisfacă toate capriciile, inclusiv șederea sa la unul din hotelurile familiei sale, Conrad e nevoit să se mute împreună cu bunul său prieten, Dylan Tate. Însă noul aranjament are și un inconvenient : Dylan are o relație cu Beatrice, o femeie frumoasă de care Conrad se îndrăgostește fulgerător și care, la rândul ei, răspunde sentimentelor acestuia. Considerându-se trădat de prietenul său, Dylan îl alungă din locuința sa pe Conrad, iar acesta se va muta împreună cu Beatrice. Dar cum să-i ascundă femeii iubite, care îl consideră un bărbat bogat, că, de fapt, nu are nicio sursă de venit ?

The Man Who Knew Infinity

 

„The Man Who Knew Infinity” este un film britanic biografic-dramă bazat pe cartea cu același nume publicată în anul 1991 de autorul Robert Kanigel. Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician care după ce a crescut în sărăcie în Madras, India, reușește să fie admis la Universitatea Cambridge în timpul Primului Război Mondial. Sub îndrumarea profesorului său, G. H. Hardy (interpretat de Jeremy Irons), el devine un pionier al teoriilor matematice și unul dintre cei mai mari matematicieni ai secolului al XX-lea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.