Hot On Kiss

Kiss FM este radioul numărul 1 din România, pentru al 12-lea an consecutiv

Kiss FM este pentru al 12-lea an consecutiv cel mai ascultat radio din România, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi

Kiss FM este pentru al 12-lea an consecutiv cel mai ascultat radio din România, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online.

Tot IMPREUNA am dovedit anul acesta că putem să fim alături unii de alții în momente dificile, chiar și de la distanță. Am adunat inițiativele voastre de bine și le-am făcut auzite în toată țara.

Ca de obicei, la Kiss FM, distracția a început în fiecare dimineață cu Johnny & Soci, doza de fun a continuat cu Andreea Berghea, Nico Creciunesc ți-a adus cele mai tari povești, iar seara ți-ai reîncărcat bateriile cu Marian Boba & Jonnessey!

De joi până duminică, Cristi Nitzu, „The Hitmaker” a intrat pe frecvență cu cele mai fresh hituri, apoi în zilele de weekend ai ascultat cele mai tari piese ale momentului cu Cristi Nitzu, Ana Petcu și Dan Fințescu, iar seara ai intrat in mood-ul de party, cu Marian Boba & DJ Jonnessey!

Tot la final de săptămână, Andreea Berghea ți-a prezentat Kiss Top 40, clasamentul cu cele mai cool piese, votate chiar de către ascultătorii Kiss FM. Iar Cristi Nitzu ți-a adus Airplay 100, clasamentul celor mai difuzate 100 de hituri ale momentului în Romania și multe alte noutăți despre vedete.

Și să nu uităm că în această vară, Kiss FM s-a mutat la mare, la Summerkiss Alezzi Yacht! În fiecare zi de vineri și sâmbătă, OLIX, Partydul Kiss FM sau Marian Maican & Moving Elements au devenit căpitanii distracției pe catamaranul Alezzi Yacht, alături de multi alți invitați celebri. 3 Sud Est, Dirty Nano, Marc Rayen, MIRA și DJ-ul Vali Bărbulescu sunt doar câțiva dintre cei care s-au asigurat că weekend-urile tale sunt memorabile.

Iar totul a culminat cu KIMARO – cel mai mare festival al muzicii românești. KIMARO a debutat pe 12 august, cu ritmuri hipnotizante, în seara Electro Symphonic, a continuat pe 13 august, cu balade romantice și piese rock’n’roll la Magic Sunsets, cu hituri pop și versuri hip hop la Kiss Energy, și s-a încheiat memorabil cu Rock Nights, pe 15 august.

Timp de patru seri, cei mai cunoscuți artiști din România au fost prezenți în Portul Constanța și au făcut o atmosferă incredibilă, pentru publicul iubitor de muzică live.

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:

Conform studiului de audiență realizat în perioada 26 aprilie – 14 august 2021 IMAS - Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L., la nivel național KISS FM este ascultat zilnic de 2.356.900 de persoane.

VĂ MULȚUMIM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.