Cool Stuff

VIDEO | Un austriac a intrat în Cartea Recordurilor după ce a stat într-o cabină cu gheață. Urmărește imaginile incredibile!

Austriacul Josef Koeberl și-a doborât propriul record mondial și este cunosct drept „omul de gheață”.

Josef Koeberl a reuşit să-şi doboare propriul record mondial, după a stat într-o cabină plină cu cuburi de gheaţă timp de 2 ore, 30 de minute şi 53 de secunde. Austriacul a stat în picioare în tot acest timp și a purtat doar un costum de baie, relatează The Guardian.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani este funcționar public și se mândreşte că a reuşit să îşi doboare propriul record la acest capitol. Deși a fost la un pas de hipotermie, prin gestul său, bărbatul numit și „omul de gheață” a dorit să lanseze un mesaj de conştientizare cu privire la criza climatică şi la topirea gheţarilor.

„Când respiram, aerul cald îmi intra în plămâni şi îmi încălzea corpul”, și-a amintit el. „În Germania există cinci gheţari. Oamenii de ştiinţă spun că în numai zece ani va mai rămâne unul singur. Am doi copii şi în viitor vreau să merg cu ei pe un gheţar, să-l vadă, să poată fi pe el. Vom avea o problemă în următorii 10, 20 de ani, dacă nu facem nimic pentru a schimba lucrurile”, a explicat austriacul.

Bărbatul cunoscut drept „omul de gheaţă” a fost răsplătit cu un binemeritat loc în faimoasa Carte a Recordurilor și a promis că va încerca să doboare un nou record: trei ore „la gheață”. Ca și cum timpul petrecut în cabină nu a fost de ajuns, la final, acesta a servit și o înghețată.

Urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.