Cool Stuff

Cum arată acum actorii din serialul românesc „Numai iubirea”. Au trecut 16 de la debutul proiectului!

Iată acum arată acum actorii din rolurile principale și cu ce se ocupă în prezent!

În 2020 se împlinesc 16 ani de când primul serial românesc „Numai iubirea”, produs de Ruxandra Ion, pentru Acasă TV, a debutat pe micile ecrane. Proiectul a fost un adevărat succes la acea vreme, iar din distribuția sa au făcut parte mulți actori importanți ai scenei românești, cum ar fi Tora Vasilescu, Anca Pandre, Iurie Darie sau Sebastian Papaiani. De asemenea, „Numai iubirea” a fost și o rampă de lansare pentru anumite vedete, cum ar fi Adela Popescu, Dan Bordeianu sau Bianca Neagu.

Astăzi, o parte din actori încă activează în industrie, în timp ce alții au renunțat la această carieră, pentru a se dedica altor domenii. Iată acum arată acum actorii din rolurile principale și cu ce se ocupă în prezent!

Corina Dănilă

Corina Dănilă, interpreta Anei Dogaru, a continuat să facă televiziune şi teatru după încheierea serialului „Numai Iubirea”, putând fi urmărită mai întâi la Euforia şi apoi, în ultimii ani, la TVR 2, unde a prezentat “Ieri, Azi, Mâine”. În prezent, Corina Dănilă prezintă emisiunea „Gala Umorului”, însă poate fi urmărită și în diferite piese de teatru.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, interpreta Andreei Damaschin, a revenit anul trecut pe micile ecrane, tot într-un serial de televiziune, produs de Ruxandra Ion, „Sacrificiul”,  unde a avut, din nou, un rol negativ.

Alexandru Papadopol

După finalizarea serialului „Numai iubirea”, actorul Alexandru Papadopol a continuat să joace în piese de teatru, dar și în filme românești. În ultimii ani, acesta a fost prezent pe scena Teatrului Odeon,  unde a avut rolul principal în piesa „Povestea unui pierde vară”, însă am avut ocazia de a-l vedea și în câteva pelicule de succes, printre care „Love Building” și „București Nonstop”.

Bianca Neagu

Bianca Neagu a renunțat la actorie și a făcut un master pe logopedie. Biancăi îi plac foarte mult copiii și tocmai de aceea a ales meseria de logoped, fiind foarte încântată de fiecare dată când este înconjurată de cei mici. De asemenea, Bianca deține și propriul său brand de genți și borsete - Atua, de care este foarte mândră.

Adela Popescu

Pentru Adela Popescu, serialul „Numai iubirea” a fost o adevărată rampă de lansare, iar după încheierea proiectului, aceasta a continuat să joace și în alte filme și seriale românești, a cântat alături de DJ Project, iar acum prezintă emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Cove. Pe plan personal, Adela Popescu este mamă a doi băieți și este căsătorită cu Radu Vâlcan.

Dan Bordeianu

În urmă cu 16 ani, Dan Bordeianu juca în prima telenovelă românească, devenind peste noapte cel mai cunoscut star masculin din România. „Numai iubirea„, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme” au ținut milioane de telespectatori în fața televizoarelor ani de zile, iar poveștile de iubire s-au mutat de pe peliculă în viața reală, relația dintre Dan Bordeianu și Adela povescu fiind una dintre cele mai mediatizate la acea vreme. După succesul fulminant al celor trei telenovele, Dan Bordeianu s-a retras din lumea televiziunii, însă nu a renunțat la scenă și la marea sa pasiune – teatrul.

Pavel Bartoș

Pavel Bartoş și-a continuat cariera în televiziune, în paralel cu rolurile de la Teatrul Odeon. De asemenea, actorul este deja o figură celebră pe micile ecrane, fiind prezentatorul emisiunilor „Vocea României”  și „Românii au talent” de la PRO TV.

Adrian Ștefan

Adrian Ştefan, cel care i-a dat viaţă tenismenului Gelu în serialul „Numai iubirea”, a continuat să joace în seriale, până când s-a reîntors la prima sa pasiune – muzica. Până în 2020, Adrian Ștefan a fost membru al trupei „Moonlight Breakfast”, însă, de curând, acesta s-a retras din proiect, pentru a se reîntoarce pe scena teatrului.

Octavian Strunilă

Octavian Strunilă i-a dat viaţă lui Terente, un şmecheraş care le făcea viaţa grea personajelor principale. Însă, după încheierea proiectului „Numai iubirea”, actorul a continuat să joace în seriale și în filme românești, a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și a fost și prezentatorul show-ului „Ultimul trib”.

Ioana Ginghină

După finalizarea serialului „Numai iubirea”, Ioana Ginghină s-a căsătorit cu fostul coleg de telenovelă, Alexandru Papadopol, de care a divorţat însă anul trecut. În schimb, pe plan profesional, Ioana a continuat să joace în seriale şi producţii de televiziune, iar în prezent, aceasta este activă pe scena teatrului românesc, fiind și profesoară de actorie pentru copii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.