Cool Stuff

Cum se filmează scenele de dragoste din filme, pe timp de pandemie. Uite ce măsuri au luat producătorii!

Producătorii de filme și seriale au fost nevoiți să vină cu noi soluții pentru a-și continua proiectele, chiar și pe timp de pandemie.

Producătorii de filme și seriale au fost nevoiți să vină cu noi soluții pentru a-și continua proiectele, chiar și pe timp de pandemie. Iar scenele intime au fost cele care le-au dat cele mai mari bătăi de cap, producătorilor,  deoarece în aceste cadre, actorii nu mai pot păstra distanța de 2 metri între ei.

În cazul telenovelelor, care se bazează pe relații și momente intime între personaje, regizorii au fost nevoiți să regândească anumite scene, astfel încât să nu pună în pericol sănătatea actorilor. Așa că unii dintre ei au preferat să înlocuiască starurile de film, cu manechine din plastic, îmbrăcate la fel ca personajele din serial.

Deși producătorii sperau că aceste trucuri nu vor fi observate de telespectatori, se pare că anumite persoane și-au dat seama de schimbările care au fost făcute.

Un internaut a postat un clip din serialul „The Bold and The Beautiful”, iar în scena în care două personaje se sărută, actrița este înlocuită de un manechin.

Un internaut a postat un clip din serialul „The Bold and The Beautiful”, iar în scena în care două personaje se sărută, actrița este înlocuită de un manechin.

De asemenea, producătorii au dezvăluit că au apelat și la alte soluții, și s-au gândit să îi aducă pe platourile de filmare pe partenerii din viața reală ai actorilor. Într-un interviu pentru Fortune, producătorul Bradley Bell a declarat că pentru o scenă intimă, care implica o îmbrățișare și un sărut, a fost nevoit să îl invite pe platourile de filmare pe soțul actriței din rolul principal, muzicianul Ben Jorgensen.

Era vorba doar de o îmbrățișare și de un sărut. Așa că atunci când am pornit înregistrarea, soțul Katrinei a pășit în fața camerei și a îmbrățișat-o. Noi oricum l-am filmat de la spate, așa că totul părea foarte convingător, toată lumea a crezut că el e Darin Brooks”, a povestit producătorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.