Cool Stuff

Uite care este cel mai urmărit film de pe Netflix, săptămâna aceasta! Merită să-l treci pe lista ta?

Dacă ai urmărit deja toate filmele bune de pe Netflix și nu mai știi la ce să te uiți, îți recomandăm „Love, Guaranteed”.

Dacă ai urmărit deja toate filmele bune de pe Netflix și nu mai știi la ce să te uiți, îți recomandăm „Love, Guaranteed”, o nouă comedie, care te va binedispune instant. În prezent, filmul ocupă prima poziție în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix, așa că merită să îl treci pe lista ta.

Filmul spune lui Nick, un american care vrea să dea în judecată o platformă de dating, considerând că serviciul doar îi amăgește pe utilizatori, fără să îi ajute să își găsească sufletul pereche. Astfel, Nick o întâlnește pe Susan, o avocată care acceptă să îl reprezinte în instanță, iar relația lor profesională se transformă treptat... într-o poveste de dragoste.

Cei care au urmărit deja filmul „Love, Guaranteed” au fost extrem de încântați de noua producție, iar comentariile lor spun totul!

Doar ce am văzut filmul ”Love, Guaranteed” și am realizat o mulțime de lucruri”, „Love, Guaranted… recomand filmul, 10/10!”, „Love, Guaranteed este un film minunat, foarte drăguț și romantic”, au fost câteva dintre reacțiile publicului.

Urmărește mai jos trailer-ul filmului „Love, Guaranteed” și spune-ne cum ți se pare! Iar dacă nu ești fanul comediilor romantice, iată ce filme noi au apărut pe Netflix, în luna septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.