Cool Stuff

Poveste de dragoste ca-n filme! Zac Efron s-a îndrăgostit de ospătărița care i-a servit cafeaua într-un bar din Australia

Zac Efron, îndrăgostit de o chelneriță din Australia!

După ce a avut o relație de lungă durată cu fosta sa colegă din „High School Musical”, Vanessa Hudgens, Zac Efron și-a îndreptat atenția către o nouă Vanessa, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-o comedie romantică de la Hollywood.

Din câte se pare, Zac Efron a cunoscut-o pe noua Vanessa, într-o cafenea din Byron Bay, în iulie, unde aceasta lucra pe atunci ca ospătăriță. Actorul a comandat o cafea și s-a îndrăgostit pe loc de tânăra ospătăriță. Aceștia au fost fotografiați ulterior stând de vorbă în afara cafenelei, unde au făcut schimb de numere de telefon, iar de atunci, lucrurile au evoluat între cei doi.

Între timp, Vanessa Valladares și-a dat demisia de la cafenea și s-a mutat împreună cu Zac Efron. Actorul stă momentan în chirie, în Australia, însă în presa americană se zvonește că acesta intenționează să își cumpere o proprietate în Byron Bay, acolo unde a cunoscut-o pe Vanessa.

După despărțirea de Vanessa Hudgens, Zac Efron nu a mai avut nicio relație de lungă durată, așa că fanii actorului sunt sceptici în ceea ce privește noua sa idilă cu Vanessa Valladares. Totuși, povestea lor de dragoste este una aparte și poate că relația lor chiar va rezista în timp.

La Hollywood mai există un astfel de caz celebru, mai exact, actorul Matt Damon, care și-a întâlnit soția într-un bar din Miami, unde aceasta lucra ca ospătăriță.La doi ani de la întâlnirea lor, s-au căsătorit, Matt adoptând-o pe fiica ei din Lucianei, din căsnicia anterioară. Azi, actorul de 49 de ani și este însurat de 15 ani cu Luciana, care i-a dăruit trei fiice.

Foto: People Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.