Cool Stuff

Zece actori celebri care au mințit pentru a primi un rol la Hollywood

Iată ce au inventat starurile pentru a reuși să obțină rolul mult dorit!

Uneori nu e de ajuns să fii talentat sau să provii dintr-o familie celebră pentru a da lovitura la Hollywood. Mulți actori au fost nevoiți să mintă adesea la castinguri pentru a obține diferite roluri, iar regizorii nu au fost mulțumiți când au aflat adevărul. Iată ce au inventat starurile pentru a reuși să obțină rolul mult dorit!

Ben Hardy

Ben Hardy și-a dorit cu orice preț rolul lui Roger Taylor din filmul „Bohemian Rhapsody”, așa că a mințit în CV-ul său, unde a declarat că este un toboșar talentat. Regizorul Bryan Singer avea nevoie pentru filmul său de un actor care să știe să cânte la tobe, deoarece instrumentele erau sincronizate cu muzica de pe fundal. După câteva luni de antrenament, actorul a reușit să învețe să cânte la tobe și a interpretat perfect rolul toboșarului trupei Queen.

Chris  Hemsworth

Chris Hemsworth a fost nevoit să mintă de multe ori la castinguri, în legătură cu înălțimea sa, spunând mereu că este mult mai scund. În realitate, actorul are o înălțime de 1.92 m, iar producătorii filmului „Thor” aveau nevoie de un protagonist cu o înălțime de 1.82 m. Din câte se pare, acest lucru nu a fost un impediment pentru Chris Hemsworth, care a obținut rolul în cele din urmă.

Eddie Redmayne

Eddie Redmayne i-a mințit pe producătorii de la Hollywood, spunându-le că este un foarte bun călăreț, atunci când a dat proba pentru filmul „Elizabeth: the Golden Age”. Însă, în timpul filmărilor, cei din echipă și-au dat seama că actorul a mințit, așa că au fost nevoiți să angajeze un cascador pentru scenele cu cai. După câțiva ani, actorul a dat probă din nou pentru filmul istoric „The Other Boleyn Girl”, însă pentru acest proiect, Eddie Redmayne a urmat cursuri de echitație, timp de două luni.

Sandra Bullock

Sandra Bullock a dat lovitura la Hollywood cu filmul „Love Potion No. 9”, însă pentru a obține acest rol, aceasta a trebuit să îl mintă pe regizor. Actrița i-a spus regizorului că este mult mai în vârstă, pentru a-l convinge pe acesta că are destulă experiență.

Nicholas Cage

Și Nicholas Cage a mințit în privința vârstei, spunând că are 18 ani, atunci când a dat proba pentru filmul „Fast Times at Ridgemont High”. Regizorul își dorea ca Nicholas Cage să primească rolul principal, însă din păcate, producătorii nu au fost de acord, deoarece au aflat că actorul avea 17 ani, în loc de 18, așa cum declarase la audiții. Legea nu permitea la acea vreme ca un adolescent de 17 ani să lucreze la fel de multe ore ca o persoană care a împlinit deja vârsta de 18 ani. În cele din urmă, Nicholas Cage a primit un rol secundar. 

Anne Hathaway

Regizorul Ang Lee se afla în căutarea unei actrițe care să știe echitație, iar Anne Hathaway s-a gândit să îl mintă pe acesta, atunci când a dat proba pentru rolul lui Lureen din filmul „Brokeback Mountain”. După ce regizorul a aflat adevărul, actrița a fost nevoită de meargă la cursuri de echitație timp de două luni.

Carla Gugino

Carla Gugino a declarat într-un interviu că a fost nevoită să mintă pentru a obține rolul adolescentei Chica Barnfield, din filmul „Troop Beverly Hills”, spunând că are 14 ani, când de fapt avea 16 ani. Însă ulterior s-a aflat că actrița avea de fapt 18 ani la vremea respectivă.

După trei săptămâni de filmări, Carla i-a dezvăluit regizorului adevărul, iar acesta i-a spus că nu ar fi angajat-o dacă ar fi știut vârsta ei reală.

Rebel Wilson

Rebel Wilson a mințit de multe ori în privința vârstei sale, pentru a obține diferite roluri la Hollywood. Însă în 2015, în presa australiană au apărut diferite zvonuri cu privire la vârsta reală a actriței, iar tabloidele o acuzau pe Rebel Wilson că ar fi mințit mai mulți regizori. Astăzi, toată lumea știe că Rebel Wilson are 40 de ani, iar numele ei real este  Rebel Melanie Elizabeth Wilson.

Gabrielle Carteris

Dacă ai urmărit serialul „Beverly Hills 90210” cu siguranță îți aduci aminte de Gabrielle Carteris. Actrița a dezvăluit că i-a mințit pe producători pentru a primi rolul din serial, deoarece se gândea că oamenii ar considera-o mult prea matură pentru a interpreta rolul unei adolescente. La acea vreme, Carteris avea 29 de ani, iar în serial a interpretat-o pe Andrea Zuckerman, în vârstă de 16 ani.

Paul Mescal

Paul Mescal era cât pe ce să piardă rolul din serialul „Normal People”, deorece nu avea un permis de conducere. Actorul a fost nevoit să mintă la audiții, iar când au început filmările, acesta s-a înscris la cursuri intensive de condus.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.